Yardım Pc için soundbar önerisi

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
834
Selamlar, bilgisayarda soundbar kullanan var mı deneyimleriniz nasıl? Şu an almayı düşündüğüm bir modeli araştırıyorum Samsung HW-B450F modeli. Kullanan var mı? Veya bu tarz soundbar kullanıp önerebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bu bütçelerde daha iyi ürün varsa önerilere açığım.
Bütçe 5k.

Ürün güzeldir illaki ama 20w diyor hoparlör için benim beklentimin altında. Harici woofer da yok basslar tatmin etmez muhtemelen. Konuda yazdığım model gibi bir şeyler varsa daha çok o tarz bakıyorum.

Samsung c450 var bende gayet tatmin edici 3300 liraya almıştım.
Sanım benim baktığım b450 olan da 2025 versiyonu. Özellik olarak aynı sanıyorum. Pc de mi kullanıyorsunuz? Pc ise bağlantıları nasıl yaptınız?

4 Kasım'da Logitech Z407 aldım muazzam bir şey. Basslar acayip keyif veriyor. Yalıtım olmadığı için %40 dan fazla açamıyorum sesi ama ona rağmen müthiş keyifli.

4 Kasım'da Logitech Z407 aldım muazzam bir şey. Basslar acayip keyif veriyor. Yalıtım olmadığı için %40 dan fazla açamıyorum sesi ama ona rağmen müthiş keyifli.
Bende ondan almak istiyorum fakat apartman dairesinde yaşadığımız için maalesef sadece bir düşünce olarak aklımda hâlâ.😩

Bende ondan almak istiyorum fakat apartman dairesinde yaşadığımız için maalesef sadece bir düşünce olarak aklımda hâlâ.😩
Ben de aynı durumdayım :D En iyi kısmı düşük seste bile bassları hissettiriyor. Bu kadar olmasını beklemiyordum bence bir şans verin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,281
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri