Hangi xbox modeliArkadaşlar xbox da ps gibi exclusive oyunlar var mı? PC varken xbox almaya gerek var mı?
PS bile Live service oyunlara döndü ya ben daha bu oyun sektöründne her şeyi beklerimPS'de de kayda değer exclusive oyunlar kalmadı. PC'ye geliyorlar. PC varken ne PS, ne de XBox gerekli.
Xbox ve ps bilgisayarınız varsa aman aman gerekli olduğunu düşünmüyorum ama tercih meselesiArkadaşlar xbox da ps gibi exclusive oyunlar var mı? PC varken xbox almaya gerek var mı?
series sHangi xbox modeli
Hocam ragnaroku oynamak istiyorum bir de spider man 2 çıkacak o yüzden ps almayı düşünüyorum, dediğiniz gibi ps artık çok gerekli değil ama yatarak oynamak zevkli oluyor bir de az buz oyunlar falan var işte, aynı olay xbox da ne derecedePS'de de kayda değer exclusive oyunlar kalmadı. PC'ye geliyorlar. PC varken ne PS, ne de XBox gerekli.
Pcye kol bağlayatarak oynamak zevkli oluyor
Az sabret artık normalden daha hızlı çıkar.ragnaroku oynamak istiyorum bir de spider man 2 çıkacak
Hiç gerek yok, bir adet Xbox kolu ve PC Game Pass ile neredeyse aynısı oluyorArkadaşlar xbox da ps gibi exclusive oyunlar var mı? PC varken xbox almaya gerek var mı?