PC'yi temizlersem Performans artarmı

Reaksiyon skoru
90
Evet PC m çok eski ve kötü ama kötü olmasına rağmen eski performans ı vermiyor ve işlemci bazen boşta 80 derecede.
Özellikleri: i5 3330
AMD Radeon HD 7510
4 GB DDR3 1333 MHz
Diğer özellikleri eski olduğu için bilmiyorum ama anakart gigabyte marka 1155 pin galiba
IMG-20210401-WA0002.jpg
IMG-20210401-WA0001.jpg

Hiç termal macun sürmedim kasanın fotoğrafları bunlar

Peki nasıl temizlenmeli yok ve hangi termal macunu sürmeliyim

Üflerken söyliyin de maske takalım

Mutlaka artar fan ölüme gitmiş resmen

Evet PC m çok eski ve kötü ama kötü olmasına rağmen eski performans ı vermiyor ve işlemci bazen boşta 80 derecede.
Özellikleri: i5 3330
AMD Radeon HD 7510
4 GB DDR3 1333 MHz
Diğer özellikleri eski olduğu için bilmiyorum ama anakart gigabyte marka 1155 pin galibaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hiç termal macun sürmedim kasanın fotoğrafları bunlar
Hiç açılmamış çok belli.
Bilgisayarı kapatıp bütün tozları alın.
Termal macun değişimi yapın.

üflesen net 50fps :D bu arada şunu unutmayın temizleyince fps kazanmıyorsunuz. Toz yüzünden kaybettiğiz performansı geri alıyorsunuz ama hazır bi termal macun değişimide yapın

Mutlaka artacaktır ama çok bişey beklemeyin hocam
nasıl hocam ben temizledim fps sayım yarı yarıya arttı tabi benim pc 7 yıllık + 4 yıl babamın kirli sanayi dükkanında durdu yani 15 yıllık bir etkisi var :D içini açtığımda hiç hava tutmadan 5-6 avuç kir çıkardım elimle düşünün zoomda ders yapıyorum o az işlemci 105 derece işlemci fanının üstü hep böyle toz olmuş fan hareket etse bir işe yaramaz resmen oradan 1 avuç toz çıakrdım o tozuda tornavida ile çıkardım sonra hava tuttum .D

senin makinaya sanki ölü toprağı atılmış gibi artık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,044
Üyeler
191,026
Son üye
1swenchEFSANESI
Geri