Mustafaxxxxx
80+
Arkadaşlar 4500 ₺ bütçem var konsol alacağım beni 4 yıl götürmesi gerek . daha çok hikayeli oyunları oynuyorum
Series S gider bence.4 yıl ikisi için de pek mümkün gözükmüyor, oyunlar çok ağır grafiklere sahip artık
hocam eski ps3 takır takır çalışıyor hala her gün gta oynuyorum4 yıl ikisi için de pek mümkün gözükmüyor, oyunlar çok ağır grafiklere sahip artık
Sabahtan beri yanlış ve alakasız bilgiler veriyorsun yeter da4 yıl ikisi için de pek mümkün gözükmüyor, oyunlar çok ağır grafiklere sahip artık
Özel oyular çok önemli değilse series sArkadaşlar 4500 ₺ bütçem var konsol alacağım beni 4 yıl götürmesi gerek . daha çok hikayeli oyunları oynuyorum
Ps4 pro bende var grafikler efsane xbox series s te 360gb var ps4 pro da 1 tbArkadaşlar 4500 ₺ bütçem var konsol alacağım beni 4 yıl götürmesi gerek . daha çok hikayeli oyunları oynuyorum
512gb var series s de.Ps4 pro bende var grafikler efsane xbox series s te 360gb var ps4 pro da 1 tb
Yeni oyunlar için dedim hocamhocam eski ps3 takır takır çalışıyor hala her gün gta oynuyorum
İşletim sisteminden sonra ona yakın bir alan kalıyor512gb var series s de.
Ayrıca daha güncel.
Ayrıca xbox gamepass gibi bir avantaj var.
O sistemle 360 a dusuyor ve harici hdd kabul etmiyo dahili olarak ps4 pro yu ikinci el alsan nerdeyse yari fiyatina ps4 pro bu devirde bulunmaz nimet512gb var series s de.
Ayrıca daha güncel.
Ayrıca xbox gamepass gibi bir avantaj var.