🔥İndirim Raijintek Cratos Lite 850w-1000w Özel Fiyat

1 sene önce normal cratos 1000w bu fiyata almıştım
bende ampre 1000w plat olanı çok uygna almıştım ama lansman fiyat stokalrı fitince roket gibi fiyatları artmıştı

Yeni bir marka mı ilk defa duyuyorum.

Raijintek Cratos Yeni Lite Serisi Türkiye de Üstüne Cidden Uygun Fiyata Havale ile Ödeme Yaparsanız Yüzde 2 İndirim Var

@yusuf7878 ne diyon kral bu psuya :D

Hocam lite filan bozmasın bizi şaka bir yana cpu 4+4 olması neyse yeter de pci 6+2 x 2 demiş ki benim ekran kartında 3x8 pün giriş var 1000w için yetersiz olmuş tabi bir kablo üzerinde 2 adet 6+2 pin varsa ki genelde öyle olur yinede kutu açılım videosuna yada sitesinden pdf filan varsa bakmak lazım .

1757944594301.webp

Çift kablo üzerinden 2 tane 6+2 PCI-E ve tek kablo 4+4 CPU çıkışı var. İçi belli değil. Bana göre şuan almak kumar olur.

Son düzenleme:
Hocam lite filan bozmasın bizi şaka bir yana cpu 4+4 olması neyse yeter de pci 6+2 x 2 demiş ki benim ekran kartında 3x8 pün giriş var 1000w için yetersiz olmuş tabi bir kablo üzerinde 2 adet 6+2 pin varsa ki genelde öyle olur yinede kutu açılım videosuna yada sitesinden pdf filan varsa bakmak lazım .
1000w olanı bende begenmedim fiyat yüksek ama 850w ciddi avantajlı fiyat olarak rakip ürünlere göre aynı fiyat bareminde bu ürün çok uygun kalıyor

eski tip ekran kartı güç kablosu tek kablo üzerinde 2 tane mi var yoksa 2 ayrı kablo mu var?
Alıntıyı görüntüle

Tek kablo üzerinden 2 tane 6+2 PCI-E ve 4+4 CPU çıkışı var. İçi belli değil. Bana göre şuan almak kumar olur.
Ürüne sahibim 850w versiyonunu ön siparişle aldım üründe toplam 4 tane pcie kablosu var (2 kablo üstünde 2 tane giriş)

Ürüne sahibim 850w versiyonunu ön siparişle aldım üründe toplam 4 tane pcie kablosu var (2 kablo üstünde 2 tane giriş)
resim atarmısınız merak edenler için iyi olur üründen memnunmusunuz hayırlı olsun bu arada

Lite ve yeni çıkan modellere her zaman şüpheci yaklaşın. Biraz bekleyin hakkındaki yorumlar ve incelemeler çoğalsın, sonra 500 fazla verip alırız sıkıntı yok.

Hesabı sırf bu konuya yazmak için açtım şifreyi de tarayıcının güvenli şifre kısmından yaptım pcde oldugum icin fotoğraf pek mümkün değil yani. Ben eşşekten indim ata bindim hesabı bir şey yaptığım için üründen memnunum zaten daha kullanmaya başlayalı 3 gün oldu önce ki psu gameforce gf750 ydi yük altında +5v ve +12v çok düştügü icin sistem bsod veriyordu 3 gündür bir sıkıntı yaşamadım daha psuyla ilgili zaten alırkende 2 secenegim vardı ya xpg kyber 750w alacaktım ya da bunu bende ileriye dönük olsun diye 850w gold olan bu psu yu tercih ettim arkadaşların söyledikleri dogru bi bakıma kumar işte bu uzun vadede sorun cıkarır mı bilemem

lite olanı mı aldın

birde fanlar aktifleştiğinde gürültü yapıyor mu? bazı psuların fanları ilk aktif olduğu an gürültülü başlıyor.

lite olanı aldım

benim kasa fanlarım daha gürültülü olduğu icin sesini bastırıyor olabilir ama rahatsız edici bir gürültü yapmıyor psu nun fanını duyamıyorum diyebilirim daha çok kasada ki fanları duyuyorum zamanında ekran kartımın fanları kırıldıgı için kelepceyle 120mm 2 tane fan takmıştım full hızda calışıyorlar o yüzden bu konuda pek yardımcı olamıyorum ama onlara kıyasla cok daha sessiz oldugunu söyleyebilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri