🔥İndirim Raijintek Cratos Lite 850w-1000w Özel Fiyat

lite olanı aldım

benim kasa fanlarım daha gürültülü olduğu icin sesini bastırıyor olabilir ama rahatsız edici bir gürültü yapmıyor psu nun fanını duyamıyorum diyebilirim daha çok kasada ki fanları duyuyorum zamanında ekran kartımın fanları kırıldıgı için kelepceyle 120mm 2 tane fan takmıştım full hızda calışıyorlar o yüzden bu konuda pek yardımcı olamıyorum ama onlara kıyasla cok daha sessiz oldugunu söyleyebilirim
Boşta fan duruyor mu?

Psuda coil whine sesi var mı?
Yok ama bende olmaması sizde olmayacağı anlamına gelmez şuan yapmaması ileride yapmayacağı anlamına da gelmez coil whine üst düzey ürünlerde bile olabiliyor bildiğim kadarıyla ama oranı az özellikle bu yeni piyasaya sürülmüş bir ürün olduğu için kronik bir problemi var mı yok mu bilemeyiz

emin misin? Sayfasında öyle bir şey yazmıyor4 tane olduğuna emin misin? Sayfasında öyle bir şey yazmıyor. Teknobiyotikde de yazmıyor.
eminim üstünde pci-e yazan 4 kablo var
Alıntıyı görüntüle

Tek kablo üzerinden 2 tane 6+2 PCI-E ve 4+4 CPU çıkışı var. İçi belli değil. Bana göre şuan almak kumar olur.
sizin attıgınız ss te de göründügü gibi pcie 6+2pin + 6+2pin x2 yazıyor yani 2şer başlı 2 tane kablo bulunuyor

Raijintek Cratos Yeni Lite Serisi Türkiye de Üstüne Cidden Uygun Fiyata Havale ile Ödeme Yaparsanız Yüzde 2 İndirim Var

Nzxt c1000 düşünüyorum. Bunlar alınır mı yerine

Nzxt c1000 düşünüyorum. Bunlar alınır mı yerine
10k verilicewk bir psu degil bana göre bu rjk nın 1000w plat olan ampere serisine göz atabilrisiniz yada enermax 1200w a

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri