WörWind
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,562
- İsim
- Cole Palmer
- İlgilendiği Kategoriler
- Neler yeni, Ekipman
Merhaba arkadaslar oncelikle size Blackshark V2x ile olan 2 dakikalik deneyimimi anlatacagim. Bastan soyliyim beni belki ekipman konularinda goruyorsunuzdur Rampage tarzi markalari oven biri degilim. Simdi arkadaslar ben normalde Rampage RH1 Hectora kullaniyordum yaklasik 3 senedir. Bu kulakligi daha hic birsey bilmiyorken almistim yorumlara bakarak. Hani o zaman forum nedir ne degildir bilmiyordum. Her neyse Razer Blackshark bugun elime ulasti ve hemen test ettim. Saka yapmiyorum Rampage kulakligimin mikrofonu ile arasinda pek fark yok hatta arkadaslarim eski ses daha iyidi dedi. Tabi ki aliskanliktan dolayidir ama kendimde dinledim hani su kadar diyim fark yok arada. Ses kasmayi denemedim direkt urune zarar vermeden kutuya koydum mikrofonu ve rahatligi denedikten sonra. Ama suna eminim ki hani oyle asiri bir fark olacagini dusunmuyorum. Muhtemelen ses kasma konusunda daha iyidir benim kulakligimdan. Fakat arada 1K olmadigina yuzde yuz eminim. Ama sunu diyebilirim ki ben daha once su an kullandigim Rampage kulakligi kullanmasam ve bu kulakligi bilmesem (genelde insanlar bu tarz markalarin urunlerine modelden ziyade direkt marka gozuyle baktigi icin) muhtemelen almiyor olacaktim. Benim demeye calistigim su arkadaslar arada 1K bir fark yok. Bunu ictenlikle soyluyorum hani kimseyi kandirma gibi bir dusuncemde yok. Tabi ki malzeme kalitesi olarak cok daha iyi Razer. Fakat iste arada ki 1K farka deger mi orasi soru isareti. Kesinlikle Razeri kotuleme gibi bir amacimda yok bu arada aslinda bir nevi Rampage kulakligimi ovmus oldum. Yoksa Razer Blackshark V2x kotu bir kulaklik kesinlikle degil iyi bir kulaklik. Ben sunu anlamis oldum ama su an kullandigim kulakliginda ondan asagi kalir yani pek yok yani. Tek sikintisi pedlerdeki seyler soyuldu ama sonucta 250TL olan bir kulaklik yani. Buraya kadar okuduysaniz tesekkurler arkadaslar lutfen beni Rampage ovuyor tarzi yorumlara bogmazsaniz sevinirim. Ben sadece deneyimimi paylastim isteyenler benim yorumumu degerlendirir. Isteyenler degerlendirmez sorun yok. Bu arada yakin zamanda kulaklik alacagini bildigim @SneeX ve @Sellocan arkadasimin haberi olsun yazdiklarimi okumanizi tavsiye ederim. Ayrica ben bu urunu iadeye yolladim sanirim kulakliklarda iade olmuyor net bilgim yok ama olmassa da sorun yok yani dedigim gibi kotu bir kulaklik degil sadece su an kullandigim ile arasinda o kadar bir fark yok.
Edit: Iade etmekten vazgectim. Sebebi muhtemelen sene sonuna kadar zamlanir. Zamlandiginda da niye iade ettim diye kendi basimin etini yerim bosa uzmeye gerek yok. Ama dedigim gibi aralarinda pek fark yok alacak olanlarin haberi olsun kotu bir kulaklik degil fiyatinin en iyisi belkide. Fakat ben oyle ahim sahim bir fark olmayinca eski kulakligima gore sanki parasina degmiyor gibi hissettim.
Rampage RH1 Hectora Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RH1 Hectora Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RH1 Hectora Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 398,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da
www.itopya.com
Edit: Iade etmekten vazgectim. Sebebi muhtemelen sene sonuna kadar zamlanir. Zamlandiginda da niye iade ettim diye kendi basimin etini yerim bosa uzmeye gerek yok. Ama dedigim gibi aralarinda pek fark yok alacak olanlarin haberi olsun kotu bir kulaklik degil fiyatinin en iyisi belkide. Fakat ben oyle ahim sahim bir fark olmayinca eski kulakligima gore sanki parasina degmiyor gibi hissettim.
Son düzenleme: