❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Kesinlikle gereksiz harcama, e spor cu filan değilse. Gider g305 alırım hatta çok daha iyisi çıktı g309 2400
Evet katılıyorum bütçeniz de bu işe bir etken bu mouse top seviye mouseler arasında bütçeniz varsa değerlendirebilirsiniz.Ortalama bir atıyorum steelseries rival gibi deathader mouseler gibi aman aman hissetiğiniz bir fark yok gecikme vb değerler üzerinde sadece ürün hafif batarya kapasitesi yüksek ve kullanım rahatlığı el ergonomisi olan bir ürün bütçesi olan kişiler kaçırmasın derim.

Kesinlikle gereksiz harcama, e spor cu filan değilse. Gider g305 alırım hatta çok daha iyisi çıktı g309 2400
3 senedir düzenli piyasayı takip, ediyor ve inceleme izliyorum ama şu zamana kadar bu kadar mantıklı konuşan ilk defa sizi görüyorum.

3 senedir düzenli piyasayı takip, ediyor ve inceleme izliyorum ama şu zamana kadar bu kadar mantıklı konuşan ilk defa sizi görüyorum.
Katılıyorum aktif olarak çok oyun oynayan birisiyim faceit 10 lwl,valorant immo 2 tadındayım. eski mousem logitech mx518 legendary ürünüydü.
Beni hayvan gibi daha iyi bir oyuncu yapmadı ama doğal olarak kullanım rahatlı,kablosuz oluşu ve ergonomisi oynayışıma %5-10 civarlarında bir etki sağlamıştır maksimum olarak düşünüyorum.Sizi alınca ilah yapmıyor standart bir kullanıcıysanız bu fiyatları vermek mantıksız.

Düşüncenize katılıyorum hocam lakin kendimden örnek vereyim evet 2k ya ortalama bir kablosuz mouse alacağıma bunu alırdım ama maalesef kartıma taksit yapmadı bir ay içinde 4 5k bir ürüne harcama yapmak bana ağır geliyor şu an maaşım 33k ocaktan sonra 60-65k arası olacak orası ayrı ama maalesef herkesin bütçesi ve hesabı tutmuyor .
taksitle almak için demiştim hocam ben troy kartsa kartınız taksit yapmıyor amazon

hocam şimdi deathhedder v3 pro yanında dongle 4449 tl şimdi bu viper v3 pro da o civarlara geliyor yanında 8 k dongle geliyor mu viper ın yoksa ayrı mı alıyoruz ayrıca scyrox v8 var ama bu kullandığımdan daha iyiyse 2 ürünede geçebilirim aralarında hangisi iyi valorant cs2 vb rekabetçi oyunlar oynuyorum.

Arkadaşlar gpx 2 mi daha rahat yoksa bu mouse mi? El 19.5 tutuş relaxed claw

hocam şimdi deathhedder v3 pro yanında dongle 4449 tl şimdi bu viper v3 pro da o civarlara geliyor yanında 8 k dongle geliyor mu viper ın yoksa ayrı mı alıyoruz ayrıca scyrox v8 var ama bu kullandığımdan daha iyiyse 2 ürünede geçebilirim aralarında hangisi iyi valorant cs2 vb rekabetçi oyunlar oynuyorum.
içinde geliyor.

içinde geliyor.
hoocam peki dediğim gibi scyrox v8 var fakat değişeyim istiyorum kötü olduğundan değil yeni başka ürünler denemek için viper v3 pro dan 8 k dongle çıkıyor mu ve ürün rekabetçi oyunlar için iyi mi birde deathhedder v3 pro var malum ooda 4449 tl ye geliyor viper v3 pro mu daha iyi yoksa deathhedder v3 pro mu dongle da yanında geliyor alırken sizce hangisi tercih edilmeli şahsen 2 ürünüde çekesim var ?

Deathhedder dan daha iyi bir mouse viper v3 pro. scyrox v8 ile ilgili bir bilgim mevcut değil.Fakat dediğim gibi mouse oynayışa büyük bir etken olmuyor ne yazık ki.Eğer elinizdeki mouse ergonomi ve hafifliğiyle size sorun yaşattırmıyorsa ve gecikme hissetmiyorsanız boşa masraf yapmayın derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.rtings.com/mouse/reviews/best/by-usage/gaming buradan ürünü inceleyebilir ve dilerseniz mouseleri karşılaştırabilirsiniz de.

Deathhedder dan daha iyi bir mouse viper v3 pro. scyrox v8 ile ilgili bir bilgim mevcut değil.Fakat dediğim gibi mouse oynayışa büyük bir etken olmuyor ne yazık ki.Eğer elinizdeki mouse ergonomi ve hafifliğiyle size sorun yaşattırmıyorsa ve gecikme hissetmiyorsanız boşa masraf yapmayın derim.

https://www.rtings.com/mouse/reviews/best/by-usage/gaming buradan ürünü inceleyebilir ve dilerseniz mouseleri karşılaştırabilirsiniz de.
İçinden donglesi çıkıyor viper v3 pronun.

Bunu alan en az 5 yıl kullanır. Ona göre düşünmek lazım..

valla hocam açıkçası arada tekliyor sanki öyle hissediyor gibiyim hz 1k da mı ayarlı kaldı emin değilim 8 k yüksek sens ve yüksek dpi oynuyorum normalde ben . fakat razer ürünlerini severim geçmişte kulaklığını mouse unu klavyesini falan kullandım premium bana göre ürünler valla 2 ürün arasında kaldım deathhedder v3 pro da elime uyuyor viper v3 pro da elime uyuyor bana kalırsa 2 ürünüde alabilirim sorun yok benim için ama 2 mousu tek seferde kullanamam oda ayrı bir konu :D o yüzden kararsız kaldım deathedder mı daha iyi yoksa viper v3 pro mu daha iyi ?

hoocam peki dediğim gibi scyrox v8 var fakat değişeyim istiyorum kötü olduğundan değil yeni başka ürünler denemek için viper v3 pro dan 8 k dongle çıkıyor mu ve ürün rekabetçi oyunlar için iyi mi birde deathhedder v3 pro var malum ooda 4449 tl ye geliyor viper v3 pro mu daha iyi yoksa deathhedder v3 pro mu dongle da yanında geliyor alırken sizce hangisi tercih edilmeli şahsen 2 ürünüde çekesim var ?
viper v3 pro alırdım ben. Zaten aldım fiyatı çok uygun diye. Bendeki v2 proyu satışa koydum. Fiyatı uygun olmasa v2 prodan devam ederdim ama bu fiyata kaçırmak istemedim.

Geri