Furkan²
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,697
Linki Aşağıya bırakıyorum, alınabilecek en iyi mouse, çıktığı tarihten beri en uygun fiyatı.
8khz olarak mı geliyor mouse yoksa ekstra dongle almak mı lazımLinki Aşağıya bırakıyorum, alınabilecek en iyi mouse, çıktığı tarihten beri en uygun fiyatı.
8k dongle ile geliyor.8khz olarak mı geliyor mouse yoksa ekstra dongle almak mı lazım
Değil mi 550tl lik ajazz dock la geliyor. Üstelik bu ürün 10k dan çıkmıştı, dock olmamasını geçtim, hem olmalı hem de yanında hediye vermesi lazım.5000 liraya mouse satıyorsan şarj docku olsun bi zahmet
Satın al dene. Razer Dongle olduğu için %99.99 olur.Beyler bunun 8k donglesi ile birlikte razer deathadder v3 proyuda 8k kullanabilirmiyim
Çünkü bende deathadder v3 pro var 1000 hz kullanıyorum v3 pro donglesi ile birlikte onuda 8k kullanabilirmiyim
ilk espirin mi kanka ?
Kullanabilirsin hocam bende bir arkadaşa yurtdışından aldırdım henüz yeni Hyperpolling dongle'dan, Viper V2 Pro'mda kullanıyorum, Bu linkte Hyperpolling destekli mouselar yazıyorBeyler bunun 8k donglesi ile birlikte razer deathadder v3 proyuda 8k kullanabilirmiyim
Çünkü bende deathadder v3 pro var 1000 hz kullanıyorum v3 pro donglesi ile birlikte onuda 8k kullanabilirmiyim