Resmi Bilgi: AMD 5000-6000 Serisi GPU'lar Öldü

6600 XT almadığım için şanslı mıyım yoksa iyi fiyatı kaçırdığım için şanssız mıyım

yapılır mı bu :D bu sene 6600 xt almıştım kasım indirimlerinde cpu upgrade etmeyi düşünüyordum, yakışmadı amd.

Karardan geri döndüler diye de bir haber var.

gerekli optimizasyon güncellemesi alıcakmış sanırsam oyunlarda.

Bence 6000 için yapılmaz böyle bişi 5000 serisi neysefe

2. açıklamaları daha da rezil. "garantisi benim kardeşim" diyen satıcı gibi pazar ihtiyaçlarına göre optimizasyon güncellemesi gelebilir demişler net bir vaatleri yok.

Ben bu durumu Amd eski kartlarındaki rezillikleri görmek istemediğinden yaptığını düşünüyorum. malum 5000-6000 serisi ilk çıktığında wattman, oyun çökme problemlerinde geçilmiyodu. hala daha 6000 serisinde problem yaşayan var. tahminimce insanların daha yeni nesil karta geçirtip hem kâar etmeyi planlıyolar hemde rezillikleri örtbas ediyolar gibi geldi. neseki 9070xt var bende. uzun süre oynamaya devam.

amd 5000-6000 serisi için artık optimize oyun drivelrı ile ugraşmayacagını yani driver çıkarmayacagını beyan etti g.o sadece kritik güvenlik updateleri alıcak
Şu hareket yüzünden çok tepki alırlar satışları düşer bu demektir ki 7000 serisinide seneye kesicekler böyle saçma sapan iş olamaz bu kadar güçlü kartların desteğini kesemezler çok saçma yani kim aldı bu kararı acaba madem böyle bi karar alındı sebebide açıklansın

Hayatım boyunca ilk defa AMDden böyle bilgi işitiyorum
Muhakkak güncellenir diye düşünyorum. Ayrıca bende normalde sürücüleri güncellemem ama oyun konusundada bir sorun yaşamadım henüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,300
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri