Neler Yeni

Rtx 2060 kullananlar bakabilirmi?

Bu model Gigabyte ın ürettiği en ucuz model, zaten 2060 lar arasındaki en ucuz modellerden. Soğutması çok kötü ve malzeme kalitesi düşük diye biliyorum bu modelin böyle sesler fanlardan gelmesi normaldir. youtubeda izlediğiniz testlerde oyuna yeni girilmiş oluyor bide oda sıcaklığı çok etkiliyor.
peki bir çözümü yokumu odam sıcak degil hocam ucuz dedigimiz kart 6.500 olmuş

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
peki bir çözümü yokumu odam sıcak degil hocam ucuz dedigimiz kart 6.500 olmuş

Ucuz dediğim o model ucuz bir model, sonuçta bu modelin bi ROG strix e denk olmasını bekleyemessin. Undervolt deneyebilirsin kart için afterburner ile.

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Ucuz dediğim o model ucuz bir model, sonuçta bu modelin bi ROG strix e denk olmasını bekleyemessin. Undervolt deneyebilirsin kart için afterburner ile.
Evet hocam undervolt yaparsanız güzel bir şekilde büyük yararını görürsünüz. Bende 8 10 derecelik bir düşüş yaşanmıştı.

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Hocam undervoltu abim yapmıştı kenidi 850 volta 1815 yapmıştı. Fakat şuanki ayarını tam bilmiyorum şuan farklı fakat denemek isterseniz bir deneyin.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
saydıgın tüm oyunlarda 65 66 derece stabiliz ama o ses fanlardan mı geliyor cok rahatsız edici

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
ATA
bu kart çöp arkadaşım hemen hemen hepsi böyle sorunlu uv yaparak ısı vs değerleri düşürürsün ancak ama fps de düşer . bende vardı sattım

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
hocam undervolt yaptım ama o zaman niyese oyunlar çöktü tabii ki rog strixe benzemez gigabyte hep böyle sıkıntılı

Stabil değilse çökebilir stabil bir ayar için uğraşman ve zaman harcaman lazım, 3Dmark indirip firestrike testi yapıp üstüne bir kaç benchmark testi ve bir kaç oyun testi yapmak gibi.

Top Bottom