Neler Yeni

RTX 5070 mi RX 9070XT mi ❓❓

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
Mehmetcan
Bütçe
5
Sa bu ay artık PC'mi toplayacağım Ama RTX 5070 mi veya RTX 9070XT mi almalıyım kararsız kaldım Sizce hangisini almalıyım

Öncelikle eğer RTX 5070 Olması gerektigi gibi 26K'dan Başlasaydı kesinlikle 5070 alırdım çünkü Yazılım ile vs. Uğraşıyorum ama RX 9070XT ile Aynı fiyatta 2'side 30K'dan başlıyor ve RX 9070XT çok daha güçlü bu yüzden karasız kaldım

Son düzenleme:

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ümit
fiyatları yakın. nvidia gibi teknoloji de tur bindirmiş bir marka varken amd alınmaz.
en önemli konuda 2. elde nvidia kartını hızlıca satarken amd kartını uzun süre satamayacaksın.
ha şimdi birileri gelip fan falan yazarda bu forumdan arada dısarı çıkın, 2. el satışlarına piyasa durumuna ve satış hızlarına bakın.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Sa bu ay artık PC'mi toplayacağım Ama RTX 5070 mi veya RTX 9070XT mi almalıyım kararsız kaldım Sizce hangisini almalıyım

Öncelikle eğer RTX 5070 Olması gerektigi gibi 26K'dan Başlasaydı kesinlikle 5070 alırdım çünkü Yazılım il vs. Uğraşıyorum ama RX 9070XT ile Aynı fiyatta 2'side 30K'dan başlıyor bu yüzden karasız kaldım
yapay zeka da 9000 serisinde gelişme var ama yine nvidia kadar degil. Ama şu durumda alınabilecek Fiyat/Performans kartı 9070xt onun dışında kart önermek bir tık saflık olur :)

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
mehmet ali oğuz
5070ti olsa neyse de 9070xt rakibi

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
fiyatları yakın. nvidia gibi teknoloji de tur bindirmiş bir marka varken amd alınmaz.
en önemli konuda 2. elde nvidia kartını hızlıca satarken amd kartını uzun süre satamayacaksın.
ha şimdi birileri gelip fan falan yazarda bu forumdan arada dısarı çıkın, 2. el satışlarına piyasa durumuna ve satış hızlarına bakın.
ne alakası var satamamak ile adam gidip boşuna 15 20k para mı versin ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,205
İsim
Hacı
Mukayese olmaz 9070 XT PARÇALAR.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
15 20k nvidia fiyat olarak eğer düşük olsa alınırdı gidip 45k-55k arasına hele ki 9000 serisi 26-35k arası iken saçmalığın daniskası olur

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ümit
ne alakası var satamamak ile adam gidip boşuna 15 20k para mı versin ?
nasıl bosuna oluyor anlamadım ? 9070 in yapıp 5070 kartın yapamadığı tam olarak nedir? piyasa değeri olan bir marka varken neden ölü yatırım yapıp amd alıyoruz ?

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Nvidia ekran kartı alınır mı? Alınır ama bütçe sıkıntın yoksa yada bir yerden gelirin varsa, yada gelirin vardır bütçen yoktur anlık(gelir vardır) taksitlede alınabilir. Ama onun dışında sanmam..
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl bosuna oluyor anlamadım ? 9070 in yapıp 5070 kartın yapamadığı tam olarak nedir? piyasa değeri olan bir marka varken neden ölü yatırım yapıp amd alıyoruz ?
olay bu zaten 5070 ekran kartının yaptığını 9070 yapıyorsa neden o kadar para versin mantık ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Alper Uğurcan

Öncelikle eğer RTX 5070 Olması gerektigi gibi 26K'dan Başlasaydı kesinlikle 5070 alırdım çünkü Yazılım il vs. Uğraşıyorum ama RX 9070XT ile Aynı fiyatta 2'side 30K'dan başlıyor bu yüzden karasız kaldım

Rakip degiller ki

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ümit
Nvidia ekran kartı alınır mı? Alınır ama bütçe sıkıntın yoksa yada bir yerden gelirin varsa, yada gelirin vardır bütçen yoktur anlık(gelir vardır) taksitlede alınabilir. Ama onun dışında sanmam..
Mesaj otomatik birleştirildi:

olay bu zaten 5070 ekran kartının yaptığını 9070 yapıyorsa neden o kadar para versin mantık ?
ya hocam ben sürekli alıp satan biriyim, amd alsam satmaya kalkınca 2 ay beklemem gerek ağır satılan bir marka.
nvidia satmak istediğim zaman 1 haftaya gidiyor bu açıdan bakmalısın.
kullanıcı olsam bile amd alırken 2 kere düsünürüm, yazılım konusunda asla güvenilir bir ekibi yok.
25 bin olsa bence amd kartın hakkı budur o zaman işte sen haklıydın.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,290
İsim
Sinan Aba
Yok Rtx 3050, 4060 alsın Nvidia sonuçta 😂 AMD almaya gerek yok

O yere göğe sığdıramadıgınız Nvidia sorunsuz filan değil 5 driver üst üste siyah ekran hataları veriyor ve duzeltemediler hâlen.

Ayrıca sen kart alırken niye ikinci el piyasasına bakıyorsun ki satmak için mi alıyorsun kullanmak için mi? O kart bozulmadığı sürece min 5 yıl çok rahat gider sonuçta 1 ay kullanıp satmayacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,743
Üyeler
169,333
Son üye
xGamer01TR
Top Bottom