Neler Yeni

RTX 5070 mi RX 9070XT mi ❓❓

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK
yahu paşam amd ikinci elde satılmıyor millet yılmış, ister kabul et ister etme paşa günlün bilir.
diğer arkadaşın dediği gibi bu seride işler değişirse bilemem onu.
Ben size hak veriyorum zaten ama göz göre göre de bu kartlara bu paralar verilmez. Yazık günah, insanlar Astral 5090 aldı rop eksik geldi, bu hafife alınabilecek bir hata değil. Benim 9070 XT yarın elimde olacak testlerini yaparım uzun kullanım testlerini de yaparım. Forumda konusunu da açarım insanları bilglendiririm.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,297
İsim
Sinan Aba
5000 serisi sorunlu zaten ama nvidia bunu düzeltir insanlarda bu güven var .
peki ya amd ekibine güvenen var mı? ya ben anlamıyorum gercekten haftada bir kart alıp satıyorum amd modellerine teklif bile zor geliyor. bizde mi sorun var anlamadım..
bundan sonra amd kartları bu forumda satarım ne cok hayranı varmış.
Yok 5 driver geçti aradan Nvidia duzeltemedi ama.

Piyasa değeri biraz daha düşük olabilir doğru ama sen hangi kartı kaça satmaya çalıştın atıyorum mesela 7700xt'ye 15k mı istedin.

Nvidia kart alan adam genelde kartın gücünü bilmez bile rtx yazisi varsa alır geçer

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,241
İsim
Hacı
Ama öyle deme hacım "nvidia gibi teknoloji de tur bindirmiş bir marka varken amd alınmaz." mazallah nvidia alırsın kartın siyah ekran verir, rop eksik gelir, normalin 2-3 katı fiyata kart alırsın pardon alamazsın.
He diyorsan paramla rezil olayım AL 🤣🤣

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Ümit
Yok 5 driver geçti aradan Nvidia duzeltemedi ama.

Piyasa değeri biraz daha düşük olabilir doğru ama sen hangi kartı kaça satmaya çalıştın atıyorum mesela 7700xt'ye 15k mı istedin.

Nvidia kart alan adam genelde kartın gücünü bilmez bile rtx yazisi varsa alır geçer
nvidia 5000 serisinde sıvadı zaten bunu kim kabul etmiyorsa ona fan dersiniz.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK
Beni bilen bilir bu forumda hiçbir zaman AMD önermem. Fakat RTX 5000 serisinde dönen oyunları farkına varın, bu nesilde AMD düşünüyor oyuncuları. NVIDIA kart çıkartmak için çıkardı resmen. ve parasını asla haketmiyor TR için konuşuyorum, 2x fiyatla satılıyor ve almayın arkadaşlar geçen konu açtım.
Ben size katılıyorum, açıklamadaki kasayı toplarlarken dedim ki kesseler artık amd kart almam ama nvidia sağ olsun o kadar kaliteli şekilde piyasaya çıktı ben ndivia kartlardan midem bulandı.

9070XT de dolar bazında yüksek geldi TR ye 850 dolar koymuşlar +100 dolar fahiş. Lansmanda içerden bilgiye göre 750 dolara satılması gerekiyordu.
Burada da size katılıyorum, en azından fiyatlar tavsiye edilene yakındı şeklinde kendimizi avutuyoruz.

Son duruma bakarsak bu nesilde 9070XT oyun için alıyorsanız önerdiğim kart, fakat oyun ve oyun dışında iş yapıyorsanız mesela 3D modelleme, Render işleri ve yapayzekadan görsel ve metin yapmak gibi, Malesef 9000 serisi halen çok zayıf, Karttan para kazanıyorsanız NVIDIA almanız gerekiyor halen.
Orada da 150 Bin TL verip rop'u eksik kart alıyorsunuz ya da x870 çipset hariç görüntü vermeyen kart ya da siyah ekran sorunları olan drivera sahip bir kart ya da ...

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Usta
5070in rakibi 9070 ikisini öyle karşılaştırman daha mantıklı 5070ti gücünde istiyorsan 9070 xt mantıklı. Nvidia yapay zeka konusunda daha iyi ama stok sorunuyla beraber fiyatları da amd kartların 2 katı gibi bir fiyata satılıyor ve 5000 serisinde donanım sorunları olduğunu da gördük. Bütçeye göre düşünüldüğünde kesinlikle amd mantıklı geliyor

The Semih

80+ Gold
Ben size katılıyorum, açıklamadaki kasayı toplarlarken dedim ki kesseler artık amd kart almam ama nvidia sağ olsun o kadar kaliteli şekilde piyasaya çıktı ben ndivia kartlardan midem bulandı.

Burada da size katılıyorum, en azından fiyatlar tavsiye edilene yakındı şeklinde kendimizi avutuyoruz.

Oradada 150 Bin TL verip rop'u eksik kart alıyorsunuz ya da x870 çipset hariç görüntü vermeyen kart ya da siyah ekran sorunları olan drivera sahip bir kart ya da ...
Bu yazdıklarım RTX 4000 kullananları kapsamıyor bide onuda belirteyim, RTX 4070 ve üstü 5000 e kesinlikle geçmemeli.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK
Bu yazdıklarım RTX 4000 kullananları kapsamıyor bide onuda belirteyim, RTX 4070 ve üstü 5000 e kesinlikle geçmemeli.
Bence şu an parasını bu sektörden kazanmayan kimse geçmemeli, 5070 ve 5070 Ti kesinlikle o paralar edecek kartlar değil. AMD 9090 XT şeklinde bu kartı güçlendirip çıkartsaymış kesinlikle 5080'in içinden geçermiş.

• Beğen

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
VeV
Bence 9070xt

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Ümit
bu forumda çok tehlikeli ve cahil bir kitle var. geçen adam gamapad tavsiyesi istiyor temudan aldığı easy bilmem ne markalı gamepadin xbox 9. nesilden iyi olduğunu iddia ediyordu, bu kolu alanlarda adamı delicesine savunuyordu. neden cünkü para verip aldılar tamam o zaman sen aldıysan en iyisi odur :D :D
bazen gülmeye geliyorum buraya iyi oluyor. aynen kankalar gülücük atıp report edin, amd çok iyi alana hayırlı olsun nvidia kim ya amd varken.
hayır desenki ben alıp kullanıcam nvidia 5000 serisinden soğudum onu anlarım, ama cahil sıçramasıyla savunuyorlar.
bu zeka ile okuma yazma öğrenmen şaşırttı

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
TAHA KOÇAK
bu forumda çok tehlikeli ve cahil bir kitle var. geçen adam gamapad tavsiyesi istiyor temudan aldığı easy bilmem ne markalı gamepadin xbox 9. nesilden iyi olduğunu iddia ediyordu, bu kolu alanlarda adamı delicesine savunuyordu. neden cünkü para verip aldılar tamam o zaman sen aldıysan en iyisi odur :D :D
bazen gülmeye geliyorum buraya iyi oluyor. aynen kankalar gülücük atıp report edin, amd çok iyi alana hayırlı olsun nvidia kim ya amd varken.
Siz konuları fazla kişiselleştiriyorsunuz. Bence bir süre forumdan uzak kalmalısınız.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Göksel
tamam kardeşim sen istediğin kartı al sonra sat

• Beğen
Top Bottom