📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Buda yeni hali isteyen herkese daha iyileri nasip olur inşallah
Dayı senin bumblebee vardı kasada nere gitti o sarı kızan. Bu arada o aldığın ışıklar ortamını gerçekten çok güzel yapmış eline sağlık.

Konu da o kadar güzel setup var ki kendi Excalibur G870'i paylaşacaktım benim vazgeçtim. Zira fotoğrafta sadece laptop görünüyor millet dizmişte dizmiş.

Konu da o kadar güzel setup var ki kendi Excalibur G870'i paylaşacaktım benim vazgeçtim. Zira fotoğrafta sadece laptop görünüyor millet dizmişte dizmiş.
herkesin kendi bütçesine göre setup ı var kimse kimseyi yargılamıyor her şey serbest at gitsin

göster hocam sıkıntı yok. herkes zaten canavar gibi bilgisayar dizmiş. bizim ülkede böle setuplar gördükçe mutlu oluyorum. yurt dışından özenerek dizdim bende.

@İgito hocam dekor için katana bakıyorum. temuda buldum ama gümrükte problem çıkma ihtimalı varmış. yurt içinden alabileceğim bir öneri varmıdır?

herkesin kendi bütçesine göre setup ı var kimse kimseyi yargılamıyor her şey serbest at gitsin
Paylaşırım ama düzgün bir açı yakalayıp deneyeceğim fare ile elimde görsel var lakin beğenmedim. 2 3 görsel birden paylaşırım.

Dayı senin bumblebee vardı kasada nere gitti o sarı kızan. Bu arada o aldığın ışıklar ortamını gerçekten çok güzel yapmış eline sağlık.
Orda ışığın üstünde duvardaki rafta megatron ve Optimus da var orda

gümrükte niye probelm çıkıyomuş
bende anlamadım. normalde plastik ama açıklamasında ekte bıraktığım görselde yazmışlar
Screenshot_2025-08-15-22-54-05-054_com.einnovation.temu.webp

yurt içinde olursa en azından kafam rahat olur.

Ben Acılır Acılmaz Elendım XD

Yalnız Setup Bahane Manzara Sahane

Alıntıyı görüntüle

Oyle Bır Fotokı Foruma Yukleyınce Forum cokuyor 5 Defa F5 Atıp Tekrar Denedıkten Sonra Anca resmı koydu her seferınde koyuyor ama forum cokuyordu Daha Ben Ne dıyeyım Hayvan Gıbı Server bıle Bu Fotoyu Kaldıramadı XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bura'da Paylasilan ve herkesin Begendigi Takdir ettigi Hayal Ettigi Setup'larin Bile Aslinda O Kadar Mukkemmel Saetup Olmadigini Gostermek Icin

Bu Sayede Hayallerimiz Bunlar degil Attigimdaki Gibi Inanilmaz Setuplar olacak ve Bu sayede Daha Ustu Hedefledigimiz icin En kotu Buradakilerine Sahip Oluruz XD
''Yani YKS'ye giren ve Guzel bir yer kazanayim diye 60K'yi hedefleyen adamin siralamasi 100-300K geliyor'ya Bogaz icini Hedefleyen'nin Siralamasi'da Bogaz Iicni Kacirsa bile Cok iyi yerlere Gidebilecek Siralama Geliyor Ya O mantik XASDFSDFGDAFH(Ya tutarsa XD)''
hocam neresi burası japonya falanmı manzara link gelirmi lazım banada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri