sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
Linkini atsana ürünün720 tl oldu retro bir kamera ödeme kısmına kadar geldi ben siteden hiç alışveriş yapmadım ama alınmıyor mu şimdi
Linkini atsana ürünün720 tl oldu retro bir kamera ödeme kısmına kadar geldi ben siteden hiç alışveriş yapmadım ama alınmıyor mu şimdi
Patlamazsın hocam benim 5 siparişin smsi geldi dün gece. Daha sonraki tarihli 3 sipariş de 1 2 güne alınır.Ya hocam valla çözemedim ya bizim bu bahtsizlik n'olacak bir shenzende patladik bide bunda patlıcaz epomakerda keza valla şansımız yaver gitmiyor
Maşallah plastik plastik değil duşakabin camıBu şekilde gözüküyor pembe olanı satın aldım ben
cd kalemi gibi biseyle boyasak astar ceksek altina gorunusu iyilesmez mi deger degmez orasi ayri dediginiz gibi biraz seffaf cunku en azindan yazilarin oldugu tarafi boyamak gerekli o taraf daha ince gibi duruyoralt kismi yani her capinMaşallah plastik plastik değil duşakabin camı
Hocam bana dün sms geldi bilgin olsun.Ya hocam valla çözemedim ya bizim bu bahtsizlik n'olacak bir shenzende patladik bide bunda patlıcaz epomakerda keza valla şansımız yaver gitmiyor
Gumruk imha kararı verirse şaşırmam. Bende bir bahtsizlik var çözemedim ne zaman bulastiysam su shenzene başladı seriHocam bana dün sms geldi bilgin olsun.
Hocam Kargoİstanbul'un whatsapp hattında kargo takip kısmı var orada takip numaran gözüküyorsa geçmiştir , sadece biraz geç işleme alıyorlar.Gumruk imha kararı verirse şaşırmam. Bende bir bahtsizlik var çözemedim ne zaman bulastiysam su shenzene başladı seri![]()
sesi değişti mi hocam aulanınBenimkiler geldi, ejderha aulada o zaten north facing led olduğu için rgb bile açmıyorum.
Zaten akko switch takılı o yüzden farklısesi değişti mi hocam aulanın
Ayn whatshappta gözüküyor muhtemel bugün banada SMS gelirHocam Kargoİstanbul'un whatsapp hattında kargo takip kısmı var orada takip numaran gözüküyorsa geçmiştir , sadece biraz geç işleme alıyorlar.
aga bitmiş mi linki var mı bulamadımOluyor toplam 168.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Datafrog kendi mağazasından hall effect gamepad 652 tl son 1 stok diyor, ihtiyacı olan kaçırmasın.