Neler Yeni

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Sigara içiyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

~KİNG~

80+ Bronze
Savunduğum bir konu değil, burada kimse sigaraya kesinlikle başla vs demiyor, buradakilerin çoğu başlayıp pişman olanlar ve bırakanlardan oluşuyor. Herkes kendi pişmanlığını vb. sorunlarını da söylüyor. Burda kimse özendirmeye veya sigaraya başlatmaya çalışmıyor.
Bana göre bu konunun açılması bile yanlış. Neyi tartışıyoruz, neyse salla.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Enes Bahadır
bilmiyorum sabahları özellikle tek dal sigaranın baya metobolizmayı hızlandırdıgı hakkında şeyler dönüyor
5 dakikalık hızlı tempo spor ilede hızlandırırsın. Aç karna su içerek.

Söylemlere bakma sen hem vücuduna hem cebine yazık.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
yaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
baba vurma allah çarpsın 75 kilo olayım bırakıcam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 dakikalık hızlı tempo spor ilede hızlandırırsın. Aç karna su içerek.

Söylemlere bakma sen hem vücuduna hem cebine yazık.
harbiden spor yaparak sağlıklı kilo vermektense insan neden sigara içmeyi tercih eder ki :D? Ki paketi bile 30 küsür tl her gün bi paket içsen spor salonu parası çıkıyor nerdesye çok saçma yani. Nerden tutsan elinden kalıyor. Yaşıda küçük arkadaşın

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed yılmaz
Ayda 900 TL sigaraya ayırabilir seniz başlayın maddiyatı geçtim sağlık sağlığı geçtim leş gibi küllük kokuyorsunuz dişleriniz diliniz sararıyor benden tavsiye hiç bulaşmayın bulaştırmayın

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
bilmiyorum bende aynı durumdayım kilo için değil de cezbedici duruyor
Bende böyle başladım cezbedici karizma duruyor diye 28 yaşındayım şu anda sakın başlama cezbedici felan da değil igrenç bir kokusu var kız arkadaşın ile buluşursun küllük gibi kokarsın zamanla yedigin içtiğin şeylerin tadı azalıyor ben bırakalı 5 yıl oldu çok mutluyum yediklerimden keyif alıyorum keşke hiç başlamasaydım diyorum küçük kardeşlerime tavsiye lütfen başlamayın sağlık çok değerli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
bu sene yani 17 neden diye sorarsan bilmiyorum arkadaşım uzatmıştı içiyor musun diye bende anlık hevesle içtim ordan başladı işte bu nalet

Top Bottom