Sınırsız bütçeyle telefon önerisi

Hocam malzeme kalitesi olarak haklisiniz. Bende begenmiyorum. Fakat kamerada daha iyiler.
s25 ultra kamerada 24 e göre kotu ondan çinli markalar belki geçebilir ama s24 le kapışırsalar çoğundan daha iyidir s24 kamera olarak tasarlanan telefonlar var onları geçemez gibi sadece

s25 ultra kamerada 24 e göre kotu ondan çinli markalar belki geçebilir ama s24 le kapışırsalar çoğundan daha iyidir s24 kamera olarak tasarlanan telefonlar var onları geçemez gibi sadece
Hocam S24 serisinde kumlanma var. S25 daha iyidir. Ikisi arasindan.

Malzeme kalitesi olarak Magic 7 Pro daha iyi bile olabilir Samsungdan. Samsung kullanmış arkadaşıma aldırdım, aynı zamanda 25u ile de karşılaştırdık. Arkadaşım her türlü 7 Pro yu tercih ederim diyor. Ben de aynı kanaatteyim. Samsung 23u ile bence de zirvedeydi ancak 3 sene ard arda aynı şeyi kullanınca bir anlamı kalmıyor. 25u kesinlikle en iyi telefon değil. Samsung abi yaa demekle olmuyor maalesef. Batarya mevzusu da var aynı zamanda.

Samsungu denemedim fakat şuan honor magic 7 pro kullanıyorum iPhone 15le arasında kalıp honor aldım ve şuan çok memnunum kamerası gerçekten çoğu telefona taş çıkartır diye düşünüyorum incelemelerini izleyebilirsiniz onun dışında 512 GB olmasida artı şuan var mı bilmiyorum fakat aldığım zaman 1 yıl ekran garantiliydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,663
Üyeler
184,038
Son üye
Macbeth42
Geri