Hocam malzeme kalitesi olarak haklisiniz. Bende begenmiyorum. Fakat kamerada daha iyiler.çinli telefonların malzeme kalitesini beğenmiyorum kalitesiz demiyorum bakın ama samsunga gore kotu bence applede mahremıyet sıkıntı ondan samsung
Hocam malzeme kalitesi olarak haklisiniz. Bende begenmiyorum. Fakat kamerada daha iyiler.çinli telefonların malzeme kalitesini beğenmiyorum kalitesiz demiyorum bakın ama samsunga gore kotu bence applede mahremıyet sıkıntı ondan samsung
s25 ultra kamerada 24 e göre kotu ondan çinli markalar belki geçebilir ama s24 le kapışırsalar çoğundan daha iyidir s24 kamera olarak tasarlanan telefonlar var onları geçemez gibi sadeceHocam malzeme kalitesi olarak haklisiniz. Bende begenmiyorum. Fakat kamerada daha iyiler.
Hocam S24 serisinde kumlanma var. S25 daha iyidir. Ikisi arasindan.s25 ultra kamerada 24 e göre kotu ondan çinli markalar belki geçebilir ama s24 le kapışırsalar çoğundan daha iyidir s24 kamera olarak tasarlanan telefonlar var onları geçemez gibi sadece
kamera olarak dedimHocam S24 serisinde kumlanma var. S25 daha iyidir. Ikisi arasindan.
Kamerada kumlanma var zaten hocam.kamera olarak dedim
Tek alternatif bu telefon ona katlanır istemiyorsanız tabiHonor Magic 7 pro