Neler Yeni

Yardım SOUNPEATS kulaklık değişim hizmeti

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Merhaba Soundpeats air 3 pro kulaklığımın bir tanesi kayboldu ,Apple kulaklık kaybolunca yenisini satıp eşleştirebiliyor. Soundpeats de bu hizmet var mı ne yapabilirim ? Yoksa kulaklık çöp mü oldu ?

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
can
Merhaba Soundpeats air 3 pro kulaklığımın bir tanesi kayboldu ,Apple kulaklık kaybolunca yenisini satıp eşleştirebiliyor. Soundpeats de bu hizmet var mı ne yapabilirim ? Yoksa kulaklık çöp mü oldu ?
bildiğim kadarıyla evet amazon tektekeu satıcısından aldıysanız eğer onun ile iletişime geçin forumdan başka bir arkadaş aynı durum için yeni alacağı soundpeats kulaklığa indirim yaptırmıştı %40 civarı yardımcı oluyorlar şansınızı deneyin derim

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla evet amazon tektekeu satıcısından aldıysanız eğer onun ile iletişime geçin forumdan başka bir arkadaş aynı durum için yeni alacağı soundpeats kulaklığa indirim yaptırmıştı %40 civarı yardımcı oluyorlar şansınızı deneyin derim
Ben ordan almadım satıcı amazon.tr di benim . Yinede yazsam ücret karşılığı yaparlar mı acaba?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana da %20 teklif ettiler ,40 olsa güzel olurmuş . Alsam mı emin olamadım air 4 pro veya mini hs modeli için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,959
Üyeler
168,062
Son üye
kurtdişi15
Top Bottom