Spor salonuna gitmelimiyim ?

Oversize kalıp değil standart kalıpların büyüğünü alıyorsunuz o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam eyvallah
Oversize kalıplarda large alıyordum genellikle eve geçince bakmam lazım ama yüksek ihtimalle large di

1.günümü dün tamamladım bugün yine gidicektim ama sol tricepsim ağrıyor setleri tamamlayamaya bilirim diye korkuyorum zaten sol kolum sağ koluma göre güçsüz sizce 1 gün sonra mı gitmeliyim ?

@Bulkyapanobez
Olur öyle şeyler sen git ağrı dayanılmaz olursa hemen bırak eve gel ama zannetmiyorum öyle bir şey olacağını.

Oversize kalıp değil standart kalıpların büyüğünü alıyorsunuz o zaman

Anladım hocam eyvallah
Eyvallah hocam. Yaparsın sende, Türkiye'de ne insanlar var bu işin hakkını verecek olan ama Türkiye'den gram destek gelmiyor, sağolsunlar...

Ben bunları almıştım en son açıklamada vücut ve beden ölçüleri var ordan kendime uygun olanı ölçüp aldım en sondaki benim fav gayet estetik duruyor

ben oversize bedeni normal standar giydiğim bedenden alıyorum S oversize zaten bol kalıp üzerine zayıf olunca m gibi duruyor kilom 57
inşallah sporla beraber kilo alırım kilo almaya çalışıyorum zayıf olunca üstüme doğru düzgün her şey yakışmıyor bedende bulmaz zor olabiliyor bazı şeylerde

Oversize kalıplarda large alıyordum genellikle eve geçince bakmam lazım ama yüksek ihtimalle large di
hocam bir şey sorum bcaa almaya gerek var mı sizce almalımıyım ?

2. sorum da olucak besin takviyesi olan gıdalar almalımıyım şunun gibi https://www.takehiq.com/urun/hiq-gain-deluxe-3-kg
bundan var bide https://www.takehiq.com/urun/hiq-pro-v-builder-1-25-kg

Son düzenleme:
ben oversize bedeni normal standar giydiğim bedenden alıyorum S oversize zaten bol kalıp üzerine zayıf olunca m gibi duruyor kilom 57
inşallah sporla beraber kilo alırım kilo almaya çalışıyorum zayıf olunca üstüme doğru düzgün her şey yakışmıyor bedende bulmaz zor olabiliyor bazı şeylerde

hocam bir şey sorum bcaa almaya gerek var mı sizce almalımıyım ?

2. sorum da olucak besin takviyesi olan gıdalar almalımıyım şunun gibi https://www.takehiq.com/urun/hiq-gain-deluxe-3-kg
bundan var bide https://www.takehiq.com/urun/hiq-pro-v-builder-1-25-kg
Hocam gainer bana aşırı mantıksız geliyor şahsen ona o kadar para vermem. Yulaf olur fıstık ezmesi pirinç unu fındık fıstık ne bulursan geçir rondodan toz haline gelsin iç geç tertemiz

Hocam gainer bana aşırı mantıksız geliyor şahsen ona o kadar para vermem. Yulaf olur fıstık ezmesi pirinç unu fındık fıstık ne bulursan geçir rondodan toz haline gelsin iç geç tertemiz
oda olabilir aslında peki bcaa almalımıyım ne işe yarar bcaa
siz supplement kullanıyormusunuz

bcaa mı
protein tozu mu alınmalı

bcaa:https://www.takehiq.com/urun/hiq-bcaa-energy-390g-iced-watermelon

protein tozu:https://www.takehiq.com/urun/hiq-hi-pro-900g

BCAA+glutamine+creatine fazlasıyla yeterli bence wheye gerek yok hocam. Basite kaçmaya gerek yok ağır bir spor yapıyoruz. Hayvan gibi yiyip hayvan gibi antrenman yapacaksınız diyor serdar aktolga.

BCAA+glutamine+creatine fazlasıyla yeterli bence wheye gerek yok hocam. Basite kaçmaya gerek yok ağır bir spor yapıyoruz. Hayvan gibi yiyip hayvan gibi antrenman yapacaksınız diyor serdar aktolga.
glutamine ayrı bir suplement mı ne işe yarıyor?

Knk gainer almayı düşünüyorum ama çok yemeye çalışıyorum ama okul zamanları hafta sonu gibi yaptığım kahvaltıyı okulda yapamıyorum mesela

bir şey daha sorucam creatine ne işe yarıyor ve saç döküyo diyorlar doğru mu saçlarımı seviyorum :D

glutamine ayrı bir suplement mı ne işe yarıyor?

Knk gainer almayı düşünüyorum ama çok yemeye çalışıyorum ama okul zamanları hafta sonu gibi yaptığım kahvaltıyı okulda yapamıyorum mesela

bir şey daha sorucam creatine ne işe yarıyor ve saç döküyo diyorlar doğru mu saçlarımı seviyorum :D
O konu hakkında kesin bilgi yok genetik faktörleri creatine bağlayanlar var 2 yıldır kullanıyorum ekstra dökülme yapmadı hiç. Düzenli olarak kullandığım tek supplamentdir. Glutamine besleyici bir supplament kas liflerini besliyor ve testesteronu destekliyor. Bu da sağlıklı şekilde büyümeye yarıyor

O konu hakkında kesin bilgi yok genetik faktörleri creatine bağlayanlar var 2 yıldır kullanıyorum ekstra dökülme yapmadı hiç. Düzenli olarak kullandığım tek supplamentdir
ben şimdi protein tozu bcaa gainer alsam bır sıkıntı olur mu ? bunları bir güne nasıl ayırcaz neyi ne zaman yiyip içmeliyim

ben şimdi protein tozu bcaa gainer alsam bır sıkıntı olur mu ? bunları bir güne nasıl ayırcaz neyi ne zaman yiyip içmeliyim
BCAA ya antrenman sonrası öğünde ya da antrenman önce ya da antrenman esnasında, tamamıyla sana kalmış bu. Diğerlerini istediğin zaman iç ama gainer yemek yedikten sonra mutlaka akşam son öğünden sonra al çünkü kalorisi yüksek yemek yedirmiyor

BCAA ya antrenman sonrası öğünde ya da antrenman önce ya da antrenman esnasında, tamamıyla sana kalmış bu. Diğerlerini istediğin zaman iç ama gainer yemek yedikten sonra mutlaka akşam son öğünden sonra al çünkü kalorisi yüksek yemek yedirmiyor
anladım sabah kahvaltıda protein tozunu içsem okulda 10-11 gibi kahvaltı yapsam eve 16.00 de geliyorum spora gitmem 17.30 buluyor yemek yiyip gidiyorum yemekten sonra veyya spor esnasında yaparım en son eve gelip yemek yiyorum akşam yemeğini ondan sonra da gainer alırım

sporcuların çok fazla şey kullanıyor bu kadar şeyin zararı olur mu mesela yukarda yapıcaklarımın sağlığıma bir zararı olur mu ? alerji olarak alerji testi olmuştum sadece toza alerjim çıkmıştı zaten bunun için gitmiştim

Son düzenleme:
anladım sabah kahvaltıda protein tozunu içsem okulda 10-11 gibi kahvaltı yapsam eve 16.00 de geliyorum spora gitmem 17.30 buluyor yemek yiyip gidiyorum yemekten sonra veyya spor esnasında yaparım en son eve gelip yemek yiyorum akşam yemeğini ondan sonra da gainer alırım

sporcuların çok fazla şey kullanıyor bu kadar şeyin zararı olur mu mesela yukarda yapıcaklarımın sağlığıma bir zararı olur mu ? alerji olarak alerji testi olmuştum sadece toza alerjim çıkmıştı zaten bunun için gitmiştim

Sağlığa zararı saçma sapan hareketler olur ağır girme. Egolifting değil bodybuilding yap fıtık olma kâfi

Sağlığa zararı saçma sapan hareketler olur ağır girme. Egolifting değil bodybuilding yap fıtık olma kâfi
yok zaten öyle şeyler yapmıyorum sakatlarım kendimi diye korkuyorum öyle bir egom yok zaten bilinçliyim bu konuda

daha 2 gün gittim spora :D sizce bunları almak için 1 ay felan beklemelimiyim yoksa hemen almalımıyım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri