gvggg1
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,681
ısınmayanlar da var onlar perfomansı çok küçük olsa bile artırıyorİdmana başlamadan önce ısınma hareketleri yapıyo musunuz yoksa direkt başlıyor musunuz?
ısınmayanlar da var onlar perfomansı çok küçük olsa bile artırıyorİdmana başlamadan önce ısınma hareketleri yapıyo musunuz yoksa direkt başlıyor musunuz?
ısınmak lazım yoksa çok ağrı çekersin ve daha zor olurİdmana başlamadan önce ısınma hareketleri yapıyo musunuz yoksa direkt başlıyor musunuz?
Kesinlikle spora başlanırken ve sonlandırıken ısındırmalı. Başlarken ısındırma olayı düşük ağırlık ile de yapabilirsin , kardiyo tarzında da yapabilirsin. Spor bitiirirken ısınma yapmanın sebebi eve geldiğinde kas ağrısını minimuna indirmek için yapılır.İdmana başlamadan önce ısınma hareketleri yapıyo musunuz yoksa direkt başlıyor musunuz?
ben yüzmede ve kayakda ısınmıyorum gerekli olmuyor zaten yüzmeye başlarken yavaş başlıyorsun kayak da aynı şekildeIsınma olmazsa vücut çok ağrır (yüzmede biraz karışık)
o ısınma değil spor bitimindekine soğuma deniyor bir de lastiklerler de yapılıyor diye biliyorum doğru değil miKesinlikle spora başlanırken ve sonlandırıken ısındırmalı. Başlarken ısındırma olayı düşük ağırlık ile de yapabilirsin , kardiyo tarzında da yapabilirsin. Spor bitiirirken ısınma yapmanın sebebi eve geldiğinde kas ağrısını minimuna indirmek için yapılır.
Evet ısınma dedim pardon. Sondaki soğuma olayıben yüzmede ve kayakda ısınmıyorum gerekli olmuyor zaten yüzmeye başlarken yavaş başlıyorsun kayak da aynı şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o ısınma değil spor bitimindekine soğuma deniyor bir de lastiklerler de yapılıyor diye biliyorum doğru değil mi
bende yapıyorum pandemi öncesi,en az 10 15 dk koş dur sınav cek koş gibi değişik hareketleri varkickboks da ısındırıyorlardı her zaman ısındırıyorlar
yok ya bizde koşturup daha çok koşturup daha çok değişik koşu stilleriyle koşturup kültür fizik hareketi yaptırıyor daha sonrasında briaz kickboks ve ardından şınav mekikbende yapıyorum pandemi öncesi,en az 10 15 dk koş dur sınav cek koş gibi değişik hareketleri var![]()
Sınav mekik bendede vardıda genelde buydu arada bir parkur hazırlanırdı paso low kick atıyorduk tabi kaval kemiği sağlamlasıyor bir süre sonra duş falan saymıyorumyok ya bizde koşturup daha çok koşturup daha çok değişik koşu stilleriyle koşturup kültür fizik hareketi yaptırıyor daha sonrasında briaz kickboks ve ardından şınav mekik
bizim spor böyle geçiyodu