Neler Yeni

Steam cüzdan hırsızlığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah
Steam şifrem bir tek bende var başka kimsede ya da başka PC de yok. Steam cüzdanımdan CS2 Dota gibi oyunlarda skin vb alıp rastgele hesaplara yollamışlar. Steam desteğe yazdım sadece şifre sıfırlıyor ama cüzdandan çektikleri parayı iade etmiyorlar. Bu saçmalığa karşı ne yapmam lazım?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mert ash
virüs yemişsin büyük ihtimalle pc formatlayıp tüm hesaplarının şifrelerini değiş daha da başın yanmasın

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Burak
Steam şifrem bir tek bende var başka kimsede ya da başka PC de yok. Steam cüzdanımdan CS2 Dota gibi oyunlarda skin vb alıp rastgele hesaplara yollamışlar. Steam desteğe yazdım sadece şifre sıfırlıyor ama cüzdandan çektikleri parayı iade etmiyorlar. Bu saçmalığa karşı ne yapmam lazım?
Hocam destek kısmına gir satın alımlara bak eğer iade aktifse karşı hediye alan alıcının onaylamasina gerek yoksa direk iade et paranı geri al

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Burak
Bu talebi işlemeye çalışırken bir hata oluştu. Lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.
şeklinde uyarı veriyor hepsinde.
Uygulamaya gir mobilden sağ en alt köşede 4 çizgi var tıkla oradan aşağı kaydır ekranı destek var orada satın alımlara gir gör neler alınmış iade başlatılabilirse iade başlat

Ekler

• Screenshot_2024-10-22-22-02-03-588_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2024-10-22-22-02-03-588_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    353.6 KB · Hit: 49
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamaya gir mobilden sağ en alt köşede 4 çizgi var tıkla oradan aşağı kaydır ekranı destek var orada satın alımlara gir gör neler alınmış iade başlatılabilirse iade başlat
Denedim bu hatayı veriyor.
Bu talebi işlemeye çalışırken bir hata oluştu. Lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah
Hesap patlamış senin geçmiş olsun CS falan girilmiş mi yarın öbür gün Vac owerwatch da yiyebilirsin çünkü
Hiç bilgim yok. Artık umursamıyorum. Ücret iadesini vb yapmıyorlar. Sizin sorumluğunuzda deyip kapatıyor lakin şifresini e postasını kullanıcı adını vb her şeyini sadece benim bildiğim gizli profildeki hesabın verileri nasıl başkası tarafından öğrenilip cüzdandan bakiye çalabiliyor anlam verebilmiş değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom