keremkrekrc
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
arkadaşlar bu randomlar keylerden ciddi anlamda düzgün birsey cikaran oldu mu yani parayi cope atmaktsan baska bi seyi yok bence
Valla bende aynısını düşünüyorumarkadaşlar bu randomlar keylerden ciddi anlamda düzgün birsey cikaran oldu mu yani parayi cope atmaktsan baska bi seyi yok bence
Kesinlikle alma. 40 50 dolar dolar diyolar. Steamda daha önce görmediğin saçma sapan oyunları veriyolar. Fiyatlarınıda çıksın diye 50 60 100 dolar yapıyolar. (yaşandı)arkadaşlar bu randomlar keylerden ciddi anlamda düzgün birsey cikaran oldu mu yani parayi cope atmaktsan baska bi seyi yok bence
Rdr2 gta5 beklerken bana verilen oyun:200 Dolar garantili Steam Random Key (KÜTÜPHANEDE)
Alıntıyı görüntüle
*kütüphanede*Rdr2 gta5 beklerken bana verilen oyun:
![]()
Çok ucuz diye denemek istemiştim, sonucu da ucuz etin yahnisi kıvamında oldu, bir daha da denemem zaten.Rdr2 gta5 beklerken bana verilen oyun:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
*kütüphanede*
1000 civarı key almisimdir total her biri fasa fiso saçma oyunlar hatta toplu key alımında birden fazla aynı oyun ve steamdan kaldırılmış oyunların keyleri çıkıp duruyor değmezarkadaşlar bu randomlar keylerden ciddi anlamda düzgün birsey cikaran oldu mu yani parayi cope atmaktsan baska bi seyi yok bence