Neler Yeni

SteelSeries GG Sonar

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Sonar ayarlarını açtım ama bir sürü cihaz oluşturdu, kulaklığı çok fazlaya ayırdı, ben sadece gaming'i kullanacağım diğer chat, media gibi seçeneklere gerek yok ses cihazı seçerken çok kalabalık gözüküyor nasıl, nereden kapatabilirim bu chat, media ve diğerlerini?
1686486501098.png

Zechion

80+ Silver
Sonar ayarlarını açtım ama bir sürü cihaz oluşturdu, kulaklığı çok fazlaya ayırdı, ben sadece gaming'i kullanacağım diğer chat, media gibi seçeneklere gerek yok ses cihazı seçerken çok kalabalık gözüküyor nasıl, nereden kapatabilirim bu chat, media ve diğerlerini?
Alıntıyı görüntüle
Niye bilmiyorum, fakat aşırı gülesim geldi.

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
Alıntıyı görüntüle
yaw o sonar çok illet bi şey kafayı yedirtti

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye bilmiyorum, fakat aşırı gülesim geldi.
yaw o sonar çok illet bi şey kafayı yedirtti
Ne denesem olmadı ya
Denetim masası, ses ayarlarından devre dışı bıraktım, pc her açılışta yine geliyorlar
Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıyorum, kaldırıyorum, hiçbir şey değişmiyor
Çok kullanışlı aslında ama gerçekten çok çok illet bir şeymiş, ben sadece 1 profili kullanmak isityorum ya bana neden 5 profil oluşturuyorsun zorla, saçma sapan bir şey

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Ne denesem olmadı ya
Denetim masası, ses ayarlarından devre dışı bıraktım, pc her açılışta yine geliyorlar
Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıyorum, kaldırıyorum, hiçbir şey değişmiyor
Çok kullanışlı aslında ama gerçekten çok çok illet bir şeymiş, ben sadece 1 profili kullanmak isityorum ya bana neden 5 profil oluşturuyorsun zorla, saçma sapan bir şey
Düne kadar aynısını yaşıyodum , discordda ses bazen kulaklıktan gelmiyor 10 tanesini de tek tek deniyosun çözüm aslında basit sil düzeliyo :D

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Düne kadar aynısını yaşıyodum , discordda ses bazen kulaklıktan gelmiyor 10 tanesini de tek tek deniyosun çözüm aslında basit sil düzeliyo :D
Sadece bir profili kullanmaya ihtiyacım var, silmek istemiyorum işimi tam anlamıyla görüyor ama işte bi pc ye de bu kadar ses cihazı fazla boş yere kalabalık yapıyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Sadece bir profili kullanmaya ihtiyacım var, silmek istemiyorum işimi tam anlamıyla görüyor ama işte bi pc ye de bu kadar ses cihazı fazla boş yere kalabalık yapıyor
bende bulamadım çözümü varsa güzel olur

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh

Zechion

80+ Silver
Steelseries Sonarı ben de bir ara kullanmayı denemiştim. Çok saçma bir uygulama. Hem ses kalitesini düşürdü hem de değişk değişik ayarlar yaptı.

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
Bir profile yaptığınız tüm ayarların aynılarını diğer profillerede yapıp öyle kullanabilirsiniz, ben öyle kullanıyorum.

Devredışı bırakmayı bende araştırdım ama bulamadım siz bulursanız bize de söyleyin bizde faydalanalım, bulamazsanız dediğim şekilde kullanabilirsiniz 😅

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Steelseries Sonarı ben de bir ara kullanmayı denemiştim. Çok saçma bir uygulama. Hem ses kalitesini düşürdü hem de değişk değişik ayarlar yaptı.
Bende HyperX Cloud Core var ve oyunlarda sesler çok boğuk geliyordu, gaming profili için ekolayzer ayarı yaptım ve çok iyi çalışıyor, mikrofon için de sadece bi özelliği açtım arka plan gürültülerini hafif kessin diye o da güzel çalışıyor ama işte bir sürü gereksiz profil oluşturuyor zorla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir profile yaptığınız tüm ayarların aynılarını diğer profillerede yapıp öyle kullanabilirsiniz, ben öyle kullanıyorum.

Devredışı bırakmayı bende araştırdım ama bulamadım siz bulursanız bize de söyleyin bizde faydalanalım, bulamazsanız dediğim şekilde kullanabilirsiniz 😅
Tek istediğim şey şu kalabalıktan kurtulmak
1686489811999.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Discord kanallarına öneri olarak sundum bakalım dikkate alacaklar mı
1686489946958.png

Top Bottom