Sürekli esnemekteyim bıktımmmm

sadexxxx

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba hocalarım, günde en az 100 kez esniyorumdur ve bazen esnerken zorlanmaktayım ve bu durum 3 4 gündür var hangi doktora başvurmalıyım bir vitamin eksikliğinden mi kaynaklı neden olabilir sizce ?

Merhaba hocalarım, günde en az 100 kez esniyorumdur ve bazen esnerken zorlanmaktayım ve bu durum 3 4 gündür var hangi doktora başvurmalıyım bir vitamin eksikliğinden mi kaynaklı neden olabilir sizce ?

Şekeri bırak. Pilav, pirinç patates azalt ve kesinlikle hamur yeme.

Sonra gel bana teşekkür et 10 gün sonra

Hamur derken ekmek mi ? Birde hangi doktora gidilmeli
sen arkadaşın dediklerini tüketme bir hafta yaşa sonra önceden yaşamadığını anlayacaksın sadece ekmek yemesen bile çok fazla etkisi oluyor

sen arkadaşın dediklerini tüketme bir hafta yaşa sonra önceden yaşamadığını anlayacaksın sadece ekmek yemesen bile çok fazla etkisi oluyor
Peki bir hafta sonra yani geçtikten sonra tekrar tüketebilir miyim daha 20 yaşındayım bu sorun ne olabilirki şeker hastalığımı yoksa 🤔

Peki bir hafta sonra yani geçtikten sonra tekrar tüketebilir miyim daha 20 yaşındayım bu sorun ne olabilirki şeker hastalığımı yoksa 🤔
ben 2 hafta boyunca sana dediklerimi yaptım dünyam renklendi o derece yani bence bir hafta sonra tüketme hep böyle devam et , şeker zaten normalde zararlı tüketmemek lazım örnek olarak çayı şekersiz içmeyi dene ilk başta acı olur ama sonra şekerden tatlı olur

ben 2 hafta boyunca sana dediklerimi yaptım dünyam renklendi o derece yani bence bir hafta sonra tüketme hep böyle devam et , şeker zaten normalde zararlı tüketmemek lazım örnek olarak çayı şekersiz içmeyi dene ilk başta acı olur ama sonra şekerden tatlı şeker
Hocam şeker hastalığımın olabileceğinimi düşünüyorsunuz yani ona göre randevu alayım test yapayım zaten şekeri çok az alıyorum şekeri pek sevmem çayda da yarım şeker kullanıyordum normalde

Hocam şeker hastalığımın olabileceğinimi düşünüyorsunuz yani ona göre randevu alayım test yapayım zaten şekeri çok az alıyorum şekeri pek sevmem çayda da yarım şeker kullanıyordum normalde
hastalık yapmaz her zaman ama vücudun işleyişine zararlı zaten

Şeker hocam şeker(uykuda sorun yoksa ve stress yoksa doktora görün sağlık ocağı bile 1 haftalık pirinç diyetinden faydalıdır)

Hocam iç hastalıklarından randevu al yada git sağlık ocağına kan aldir degerlerine baksınlar ben her 3 ayda bir yaptırıyorum bı zarari yok sana ama faydası cok

Hocam bir çok nedeni olabilir Uyku Eksikliği , Vitamin ve Mineral eksikliği , Psikolojik sorunlar , Sinir sistemi ve Oksijen sorunlarından dolayı yaşıyorsunuz bu durumu doktora gidip gereken işlemleri yapmanızı tavsiye ederim eğer bu durum günlük hayatınızı etkileyecek düzeyde ise.
Bizzat bir çok Vitamin ve Minerali eksik olan biri olarak söylüyorum gerçekten çok önemli bir konu bu ikisi eksikliğinde vücut inanılmaz bozuluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz iç hastalıklardan randevunuzu alın durumu anlatınca gereken testler yapılacaktır eğer uygun görülürse zaten gerekli yerlere yönlendireceklerdir sizi.

ya okurken ben esnedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neler tüketiyorsun genellikle

Hocam esnerken ağzın fazla açıp zorlanıyorsan dikkat et benim öyle esnerken 3 kere çenem çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,270
Üyeler
175,184
Son üye
omertahaoztop
Geri