Neler Yeni

Tabletime uygun şarj aleti

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam. PCye bağlı ikinci bir ekran olarak kullandığım bir tabletim var. Ancak şarj aletini kaybettiğim için telefonun şarjı aleti ile şarj ediyorum. O da gücü tam sağlamadığı için geç şarj ediyor. 6000 mah gücünde bir bataryası var. Ben buna nasıl bir şarj aleti almalıyım?
Tablet linki;

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf
Arkadaşlar selam. PCye bağlı ikinci bir ekran olarak kullandığım bir tabletim var. Ancak şarj aletini kaybettiğim için telefonun şarjı aleti ile şarj ediyorum. O da gücü tam sağlamadığı için geç şarj ediyor. 6000 mah gücünde bir bataryası var. Ben buna nasıl bir şarj aleti almalıyım?
Tablet linki;
Hocam Ipad Şarj Başlıkları telefonları hızlı şarj ediyordu. O tür bir başlık denediniz mi?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Ipad Şarj Başlıkları telefonları hızlı şarj ediyordu. O tür bir başlık denediniz mi?
Denemedim. Aslında idarelik bir şey alsam yetecek de şarj aleti konusunda ne alacağımı bilmiyorum 6000 mahlık bir batarya için nasıl bir şey alabilirim biliyor musun? Hızlı/yavaş şarj etmesi de sorun değil şu ankini kullanınca acayip ısınıyor adaptör güç yetmediği için

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf
Denemedim. Aslında idarelik bir şey alsam yetecek de şarj aleti konusunda ne alacağımı bilmiyorum 6000 mahlık bir batarya için nasıl bir şey alabilirim biliyor musun? Hızlı/yavaş şarj etmesi de sorun değil şu ankini kullanınca acayip ısınıyor adaptör güç yetmediği için
https://www.hepsiburada.com/apple-ipad-air-2-sarj-aleti-p-TELSARJPLUS2023030?magaza=MK TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ. Bu tip bir başlık alırsan yeteceğini düşünüyorum markanın Apple olmasına gerek yok bu arada.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf
Bu arada yetersiz gelme denmez ısınmasına, eğer adaptör yüksek enerji aktaramazsa süre uzar. Süre uzadıkça enerji hep yüksek olduğundan ısınıyordur.

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Şarjın kendisi tablet fiyatı kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular