Technopat Sosyal hakkında düşünceleriniz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Korumaları eksik. Bir güvencesi yok. High Power, FSP, Seasonic gibi markalarla kıyaslayamazsın bile.
bende bu bilgileri biliyorum hatta elektrik mühendisi ağabeyim ile elimize geçen psuları inceliyoruz bakıyoruz

ama bu bilgileri arkadaştan duymak istedim ama pek mümkün değil çünkü bilmiyor

GP,James Dankey,Rampage,Everest gibi dandik markaları önermiyorlar ve haklılarda sistem toplama olsun yazılım olsun daha farklı konularda bilgileri de var.
Dostum alınacak şey vardır alınmayacak şey vardır. Dandik Rampage in bile Drop Plus modeli Arctis 1 HS35 gibi moderlleri tokatlıyor.

Bence iki forumda güzel ama Technopat sosyal'i daha çok kullandığım için ve buraya daha yeni olduğum için cevabım sosyal.

Allah'ım sabır ver. Bozulmaya meyilli PSU onlar. 12V kanalından da adam akıllı güç vermezse sistem stabil çalışmaz, bunu da biliyorum merak etme.
algıda sorunlu dostum

biz önermiyoruz sebeplerini biliyoruz ama sen kuru kuruya sallıyosun ondan bahsediyorum
yoksa psuyu önerdiğimden filan değil biz de burada önermiyoruz hatta hazır sistemlerin çoğunu bu sebepten dolayı alınmaz adı altında yorumluyoruz
bilemem anlatabildim mi bu forumda yok öyle o psuları savunan

Bu forumun arayüzünü ve aktifliğini daha çok seviyorum.

Direkt Rampage kulaklık önermiyorum. Hepsi aynı şeyin mavisi. Mouse konusunda bu kadar sert değilim. Bütçe düşükse alınabilir. Ama asla kulaklık önermiyorum.
Her şey aynı degil dostum. Drop Plus ve Fury x modellrrini deneyimleyip konuşmanı rica ediyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri