Neler Yeni

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE İyzico Ve Parolapara İle 359 TL

sağol vaarool çok çok teşekür ederim allah senden razı olsun bu yazıyı yazaman bana herkese faydası olacak ve bu yazı senin 15-20dk nı almıştır kral adamsın çabaların içinde çok taktirimi kazandın çok teşekürler hayırlı insansın
Senden de Allah razı olsun. Rica ederim. Ben kampanyayı buradan öğrendim ve faydalandım. Birinin de buradan faydalanmasına vesile oldum bu yüzden detaylı açıklama için hiç üşenmedim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada gaming gen trdeki diğer ürünlere bunların hepsi yapılabiliyor mu ?

şuna yapsam kaç TL'ye denk geliyor monitör ?
Geçerli. İki Kampanya birleştiğinde Kampanya kazanımları düşüldüğünde monitör yaklaşık 3740 lira gibi bir rakama gelir.

iyzico vb. hiçbir kartım yok. yeni açsam alınır mı?. yardım edebilirmisiniz.
Herhangi bir fiziksel kart gerekmiyor bütün işlemler sanal kart ile yapılıyor. Iyzico ve Parolapara uygulamaları ile işlem yapabilirsiniz. Daha önceki mesajımda detaylı açıkladım konuda.

Evet farklı kişiler olabilir. Örneğin iyzico benim kendi hesabım, parolapara ise eşimin hesabı olacak şekilde Kampanyadan faydalandım

Ben iki yerede kaydoldumda kampanayi bulamadım gaming gen tr olanı ve ilk alışverişi
Iyzico uygulaması ana sayfasında ayım fırsatları bölümünde 500 tl kampanyasına, biraz alttaki kampanyalar kısmına tıklayarak biraz aşağılarda da gaming.gen.tr kampanyasına ulaşıp katılım sağlayabilirsiniz

Son düzenleme:
Hocam parolapara hesabını aç önce, sonrasında parolapara sanal kart oluştur. Sonra sana ait bir iban numaran olacak oraya 1610 lira at (nedense 10 lira bi bedel kesti parolapara işlem ücreti adı altındaydı sanırım o yüzden 10 lira fazla yazdım). Bakiye hesabına geldikten sonra iyzico uygulamasını indir ve üye ol, kimlik bilgilerinle hesap aktivasyonunu da mutlaka gerçekleştir hediye bakiyeyi kullanabilmek için. Artık alışveriş aşaması kaldı. Ürünü sepetine ekledikten sonra ödeme aşamasında iyzico ile ödeme seçeneği üzerinden ilerle ve iyzico ile bakiye yükleyip ödemek için kart bilgilerini sorduğunda parolapara sanal kart bilgilerini gir. Alışverişin tamamlandığında her iki kartına da ödül gelecek parolaparaya 400 iyzico hesabına da 660 lira. Parolapara sanal kartınla 400 lirayı dilediğin yerde harca. Sonra iyzico uygulamasından da sanal kart oluştur ve hediye 660 lira bakiyeni dilediğin yerde harca. Tüm bunlar öncesinde iyzico uugulamasından gaming gen tr ve 500 tl kampanyasına katılmayı unutma. Hatırlamıyorum parolapara uygulamasında da kampanyays katılmak gerekiyor muydu gerekiyorsa ona da katıl alışverişi sonra gerçekleştir
Hocam bu adımları uyguladım. İyizco'da kampanyaya katılma yerini bulmadan alışverişi yaptım. Yaparken iyizco ile ödeme seçip oraya parolapara hesabını girdim. En son baktım ve 400 TL oraya geldi. Ancak iyzico hesabında bir şey yok. Hesap hareketlerinde paranın çekildiğini görüyorum ancak iyzicoda. Ben bu 660₺'yi nasıl alacağım

Hocam bu adımları uyguladım. İyizco'da kampanyaya katılma yerini bulmadan alışverişi yaptım. Yaparken iyizco ile ödeme seçip oraya parolapara hesabını girdim. En son baktım ve 400 TL oraya geldi. Ancak iyzico hesabında bir şey yok. Hesap hareketlerinde paranın çekildiğini görüyorum ancak iyzicoda. Ben bu 660₺'yi nasıl alacağım
Katılmadiysan go gelmez para

Adımları çok karışık yazmış arkadaş. Teker teker uyguluyorum. En sona yazmış "tüm bunlardan önce bunu yapmayı unutmayın" bu nasıl bir forum rehberidir
Usta zaten 1 ayda bununla ilgili bir sürü post açıldı konunun ilk mesajinda da katılın yazıyor ilk adam iyilik etmiş yine uzun açıklamış :D daha napsin

vala çok iyiymişte açmaya çok üşendim

Adımları çok karışık yazmış arkadaş. Teker teker uyguluyorum. En sona yazmış "tüm bunlardan önce bunu yapmayı unutmayın" bu nasıl bir forum rehberidir
Yaa al işte kabak bize patladı. Biri Allah razı olsun der, biri böyle sallayıp durur. Ama iyi olmuş varya sana müstehaktır. o 660 tl yi bir daha alamayacaksın. Kampanyaya katılamadın. Geçmiş olsun.

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim ve GamingGenTR %10 indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. İyzico'dan 640 TL, Parolapara'dan 400 TL cashback alıyoruz ve bu sayede 359 TL'e geliyor.

18- kayıt olabiliyormu bu kartlara

Yaa al işte kabak bize patladı. Biri Allah razı olsun der, biri böyle sallayıp durur. Ama iyi olmuş varya sana müstehaktır. o 660 tl yi bir daha alamayacaksın. Kampanyaya katılamadın. Geçmiş olsun.
Forum sayfasında bilgi paylaşıyorsun. Adım adım anlatıyorsun diye insanlar teşekkür ediyor ama en sonuna "tüm bunlardan önce de bunu yapın" yazman ironik dostum. Mesaj düzenleme gibi bir özelliğin bile bulunduğu forum kültüründe bu tarz yanlış yönlendirmeler uyarı sebebi

Forum sayfasında bilgi paylaşıyorsun. Adım adım anlatıyorsun diye insanlar teşekkür ediyor ama en sonuna "tüm bunlardan önce de bunu yapın" yazman ironik dostum. Mesaj düzenleme gibi bir özelliğin bile bulunduğu forum kültüründe bu tarz yanlış yönlendirmeler uyarı sebebi
Ana mesajda kampanyalara katılınılması gerektiğini söylemiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,411
Üyeler
173,371
Son üye
sametFB
Geri