Thermaltake kasası nasıldır?

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
Bütçe
8000

Dikey ekran kartı desteğinin olması, üstünün360mm radyatör desteklemesi ve çok fazla fan yuvası olması sebebiyle çok beğendim.Yalnız PSUsunun ne olduğunu bulamadım.İyi midir bu kasa alınır mı?

TT en kaliteli kasa markalarından biridir.İçindeki PSU eh işte idare eder.Bronze sertifikalı, muhtemelen modüler olmayan, ATX 3.0 ve PCIE 5.0 desteğinden mahrum bir üründür.Fiyatı bence yüksek.Daha iyi kasalar bulabilirsin.

TT en kaliteli kasa markalarından biridir.İçindeki PSU eh işte idare eder.Bronze sertifikalı, muhtemelen modüler olmayan, ATX 3.0 ve PCIE 5.0 desteğinden mahrum bir üründür.Fiyatı bence yüksek.Daha iyi kasalar bulabilirsin.
geçen bu paraya sanki corsair 4000d vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attığım corsairi al geç takılma gerisine

geçen bu paraya sanki corsair 4000d vardı

attığım corsairi al geç takılma gerisine
Üstü 360mm soğutucu desteklemiyor hocam olmaz bu

Hocam bunu beğenmedim de 7761 liraya D501A var onu düşünebilirim

çok çirkin geldi gözüme ve o kadar gereksiz ki o 1000watt psu

benim kasa bu çok güzel her yere fanda takılıyor birde psu bak

çok çirkin geldi gözüme ve o kadar gereksiz ki o 1000watt psu
Benim thermaltakein psusunu öğrenirsem ve iyi çıkarasa net onu alırım ama d501a da bir seçenek.

Bu kasa da listemde var hocam teşekkürler.Bu kasada hangi fan modelinin olduğunu biliyor musunuz?Alırsam hepsini doldurmayı düşünüyorum da

Son düzenleme:

https://tr.thermaltake.com/catalog/product/view/id/1629/s/view-51-tempered-glass-argb-edition/ güncel olarak bunu kullandığım için atmak istedim. Bütçeni aşıyor ve içinde psu da yok ama yine de atmış olayım.

Benim thermaltakein psusunu öğrenirsem ve iyi çıkarasa net onu alırım ama d501a da bir seçenek.

Bu kasa da listemde var hocam teşekkürler.Bu kasada hangi fan modelinin olduğunu biliyor musunuz?Alırsam hepsini doldurmayı düşünüyorum da
Birazdan çeker atarım ama ben thermalright fan taktım c12 serisi 6 tane

Knk bir seri nosu yok orijinal fanların
Thermalright alırsan orijinallerin yanında çok ufak sesli kalıyor kafaya takarsan duyarsın ses yokken

Ekler

• IMG_5414.webp
    IMG_5414.webp
    307.4 KB · Hit: 15
Son düzenleme:
Birazdan çeker atarım ama ben thermalright fan taktım c12 serisi 6 tane

Knk bir seri nosu yok orijinal fanların
Thermalright alırsan orijinallerin yanında çok ufak sesli kalıyor kafaya takarsan duyarsın ses yokken
Hocam bi de kasanın içini foto olarak atabilir misin?Nasıl durduğunu merak ettim de

Geri