Öneri TOMAHAWK ALMAYIN ALDIRMAYIN

Msi pro b650-s kullanıp sorun yaşayan varmi yeni aldım daha asrock geçeyim sorun yaşan varsa 😂
msi da sorun yok hocam tomahawk modellerinde sorun var gaming wifi/plus gibi modellerinde sıkıntı yok.

Alıntıyı görüntüle
Bu anakart da kronik sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bios dan dolayı vermiştim anakartı servise bir günde düzelttiler
  • Anakart: MSI B650M GAMING Plus Wi-Fi (7200MHz OC destekli, RGB, M.2, AM5, DDR5, mATX);

BENİM ANAKART da bir sıkıntı var mı :D önlemimizi alalım ne kronik sıkıntısı varmış?

Msi pro b650-s kullanıp sorun yaşayan varmi yeni aldım daha asrock geçeyim sorun yaşan varsa 😂
Valla ben pro serisi intel kullandım sorun yaşamadım ama amd tarafını bilmemr

• Anakart: MSI B650M GAMING Plus Wi-Fi (7200MHz OC destekli, RGB, M.2, AM5, DDR5, mATX);

BENİM ANAKART da bir sıkıntı var mı :D önlemimizi alalım ne kronik sıkıntısı varmış?
tomahawk modellerinde var diğer modellerinde sorun yok hocam konunun altına düzenleme olarak bunu yazın millet korkmasın :D
Valla ben pro serisi intel kullandım sorun yaşamadım ama amd tarafını bilmemr

Merhabalar 2 gün önce b850 tomahawk aldım fakat flash biosdan dolayı bozulsu ve garantiye gönderdim ha derseniz olabilir şans bu forumda sadece 2 günde 3 tane daha aynı sorun ve ikisi b650 yani globalde araştırdığım kadarıylada böyle evet faz sayısı soğutma kalitesi iyi fakat ben 2 günlük ürün için 21 gün garanti beklicem zaman kaybı kısaca
DİĞER MSI MODELLERİNDE SORUN YOK BİLGİNİZ OLSUN
Şansızlık olmuş lakin almayın aldırtmayın gibi konu başlıkları tomahawk serisine hakaret olur her yonga da örnek teşkil edecek bir seridir gerek malzeme kalitesi gerek performans olarak.

Şansızlık olmuş lakin almayın aldırtmayın gibi konu başlıkları tomahawk serisine hakaret olur her yonga da örnek teşkil edecek bir seridir gerek malzeme kalitesi gerek performans olarak.
Hocam şuan alınmaz alınacağı zaman alın aldırın yaparım herkes sorun yaşıyor okuyun forumdaki mesajları

İyi bir anakart değil zaten, ama kronik bir sorunu yok

Sadece vrm'den dolayı am4 isim yapmis bir seriydi .

Şansızlık değil ilk çıktığından beri ram sorunları çözülmemiş neden önerelim ki ? Almayın aldırmayın .
Hocam anlamıyorlar veya anlatamıyorum

Geri