Turk net İnternet nasıldır önerimisiniz?

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Merhaba herkese :
Benim internet turk telekom 16 mbps ve vdsl kullanıyorum şimdi türk nette alt yapımı sorguladıgımda 75 mbps öneriyor en yüksek şimdi geceyim mi gecmiyeyim mi düşünceleriniz nasıl
Abdullah abi bir video yapmıştır turknet felan ile ilgili akşam kopma vs felan oluyor mu? En büyük korkum ise şu oyunda ping sorunu tamam reklamda en düşün pinge sahip şimdi gecersem sorun yaşarmıyım
Bu arada turk telekom hız teste 16 mbps kullanıyorum gördüğüm bazen 17 bile cıktıgını görüyorum yani alt yapı sağlam

Kullanan varsa görüşlerin önemli

Gayet güzel, Ping sorunu neredeyse hiç yaşamıyorum. Ayda 1-2 kere gece 3-4 de kopma oluyor onun dışında öğlen sabah vs kopmaya rastlamadım. Eğer istersen kodumu da veririm 1 ay sen ücretsiz kullanırsın 1 ay ben.

Bende 1,5 2 ay önce telekomdan türknete geçtim. 81 mbps gösteriyordu 71 mbps gördüm en fazla indirme olarak. Upload 8 gösteriyordu 7 falan geliyor. Kopma ara sıra oluyor ama uzun süreli hiç yaşamadım internet gidiyor 2 3 dakika içinde geliyordu geri. Belki uzun süreli olanlarıda vardır ama benim başıma gelmedi. Ping olarak üzücü ama lol oynayan birisiyim türk telekomda 15 16 pingle oynarken türknette 25e kadar yükseldi.

Yani kullansam mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediniz kopma felan oluyor hemen düzelir mi yoksa 1 saat felan bekliyecekmiyiz

Yani kullansam mı?

5 dakika bile sürmüyor, hemen geliyor. Altyapı çalışmaları varsa biraz daha uzun sürüyor. Ama bildiriyorlar zaten altyapı çalışmaları var diye

120/8 hız alıyorum. 99₺ ödüyorum. Öneririm.

Yani kullansam mı?

Uzun süreli kopma yaşamadım hiç. 3-5 dakikaya geri geliyor. Yardım merkezine yazdığın zaman durumu söylüyorlar. İnternetinde problem falan gözüküyorsa söylüyorlar.

Fena değil, bir ara kopma sorunları oluyordu fakat bir süredir rast gelmedim.
95 mbp/s download, 8 mbp/s upload alıyorum yeterli geliyor.

Bir süredir kullanıyorum ve 24Mbpsden geçince cidden farkı hissettim.

Bugün 75Mbps pakete geçiş yaptım 50Mbps den kopma vs. yaşamıyorum şuan.

İsterseniz davet kodum ile 2. Ayı ücretsiz kullanabilirsiniz.*

Genelde, Oyunlarda 50-60 arasında değişebiliyor.
Bir ara CS:GO'da 38-40'ları da gördüğümü hatırlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,466
Üyeler
185,735
Son üye
muhammedygdrn
Geri