arkadaşlarımda var hepsi çok memnun hocam bence geçin fiber 100 mb indirme , 8 upload olarak kullanıp 170 tl ödüyorlar ve değerleri alıyorlar.Türk Telekom kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim , bulunduğum altyapıda Türk net 68mbps download 8 mbps upload sunuyor iyi mi sizce ve söyledikleri değerler kesin alır mıyım
68 değil de 65 alırsınız o 3-5 çok önemli değil verilen değerleri alırsınız. Ben netspeed kullanıyorum ortalama aynı hepsiTürk Telekom kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim , bulunduğum altyapıda Türk net 68mbps download 8 mbps upload sunuyor iyi mi sizce ve söyledikleri değerler kesin alır mıyım
Ben kendim kullanıyorum söyledikleri değerleri veriyor sıkıntısız kullanıyorum 1 senedirTürk Telekom kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim , bulunduğum altyapıda Türk net 68mbps download 8 mbps upload sunuyor iyi mi sizce ve söyledikleri değerler kesin alır mıyım
Ben geçtiğimiz eylül ayına kadar 1 yıl taahhütlü kablotv kullanmıştım. İndirme hızım 1mb/sn. Turknete geçince 10mb/snTürk Telekom kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim , bulunduğum altyapıda Türk net 68mbps download 8 mbps upload sunuyor iyi mi sizce ve söyledikleri değerler kesin alır mıyım
Aslında müşteri hizmetleri vardı çok yoğun oluyor diye kapattılar.2 sene kadar oldu Türknet kullanıyorum. 1 ay oldu gigafiber geldi apartmana 1000 download 1000 upload alıyorum ve o kadar memnunum ki. Kesinlikle geçin derim. Tek sorun var ki o da Müşteri Hizmetleri olmayışıOnun haricinde çok memnunum
![]()