Türk Nete geçmeli miyim

aytu_esol

80+
Reaksiyon skoru
24
Türk Telekom kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim , bulunduğum altyapıda Türk net 68mbps download 8 mbps upload sunuyor iyi mi sizce ve söyledikleri değerler kesin alır mıyım

Türk Telekom kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim , bulunduğum altyapıda Türk net 68mbps download 8 mbps upload sunuyor iyi mi sizce ve söyledikleri değerler kesin alır mıyım
arkadaşlarımda var hepsi çok memnun hocam bence geçin fiber 100 mb indirme , 8 upload olarak kullanıp 170 tl ödüyorlar ve değerleri alıyorlar.

68 değil de 65 alırsınız o 3-5 çok önemli değil verilen değerleri alırsınız. Ben netspeed kullanıyorum ortalama aynı hepsi

Ben menunum açıkçası eğer geçeceksen ve istersen referans kodumu verebilirim 180tl yerine 6 ay 140tl oluyordu galiba hem sana hem bana

Ben kendim kullanıyorum söyledikleri değerleri veriyor sıkıntısız kullanıyorum 1 senedir

2 sene kadar oldu Türknet kullanıyorum. 1 ay oldu gigafiber geldi apartmana 1000 download 1000 upload alıyorum ve o kadar memnunum ki. Kesinlikle geçin derim. Tek sorun var ki o da Müşteri Hizmetleri olmayışı :( Onun haricinde çok memnunum :)

Ben geçtiğimiz eylül ayına kadar 1 yıl taahhütlü kablotv kullanmıştım. İndirme hızım 1mb/sn. Turknete geçince 10mb/sn

2 sene kadar oldu Türknet kullanıyorum. 1 ay oldu gigafiber geldi apartmana 1000 download 1000 upload alıyorum ve o kadar memnunum ki. Kesinlikle geçin derim. Tek sorun var ki o da Müşteri Hizmetleri olmayışı :( Onun haricinde çok memnunum :)
Aslında müşteri hizmetleri vardı çok yoğun oluyor diye kapattılar. :) 5 seneden fazladır bende kullanıyorum. Türkiyedeki en iyi internet firması. Kesinlikle herkese önerilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,510
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri