Ülkenizi seviyormusunuz gerekirse savaşır mısınız?

.

• Her ne olursa olsun savaşırım ne olduğu hiç farketmez

Oylar: 24 29.3%
  • Asla savaşmam fırsatım olsa direkt topuk

Oylar: 32 39.0%
  • Bilemiyorum duruma bağlı

Oylar: 26 31.7%

• Oy kullanan toplam üye
    82
Ne olursa olsun. Belki silah kullanamam. Ama elimden ne gelirse yaparım. Ölmek umurumda olmaz. Gerek bir şeyler taşırım. Ne bileyim ilaçtır yemektir mühimmattır. Bir şekilde yardımcı olmaya çalışırım. Atalarımız bu halimizi görse ağlardı. Onlar bizler için çabaladı. Bende yarınlarım için çabalamalıyım.

Birincisi arkadaşlar şu an burada geçirecek vaktiniz ve elinizin altında internetiniz var bunun kıymetini bilin. Lüks diye söylemiyorum elbette lüks değil olağan şeyler fakat bu söylediğimi askere gittiğiniz zaman veya giden varsa anlayacaksınız. Bir diğer durum gördüğüm kadarıyla birçoğumuz devlet ile hükümeti karıştırıyor. Lütfen bu iki oluşumu birbirine karıştırmayın. Savaşmam diyen arkadaşlar, Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi sana, bana, bize, hepimize bıraktı sonuna kadar koruyacaksınız, koruyacağız, koruyacağım. Savaşmam diyen arkadaşlar Atatürk'ü seviyorum, ilke ve inkılaplarını benimsiyorum diyebiliyorsa ya yalan söylüyordur ya da yalan söylüyordur başka bir açıklaması yok.

çocukluğumdan beri hayalimdir ister havada ister karada ülkemin toprağında kan akıtıp kan vermek çok gurur verici bir his benim için ülkem adına bir şeyler yapıyorum bu topraklarda yaşayan herkes adına savaşmak çok güzel bir şey "Mehmetçik" lafını surekli haberlerde orda burda kullanırlar benim içinde kullanılmasını isterdim durumum el verse ilk işim savaş pilotu olmak olurdu veya karada bir asker yeterki bu topraklar için savaşayım
Eğer eski 1. veya 2. dünya savaşı sıralarında olduğu gibi hele 1. dünya savaşında bir savaş olsaydı yani bugünkü teknolojiler hariç o zamanların teknolojisi ile savaş olsaydı bende pilot olmak isterdim savaşta ama artık savaş online oldu resmen Atatürk gibi bir insan cephedeyken şu an liderler diğer ülkelerin hava sahasına girmeye korkuyor madem korkacaksın niye savaşıyorsun madem savaşıyorsun neden korkuyorsun

Vallahi derin olduğumdan değil de hakikaten ben de aynen böyle düşünürdüm bu kadarı da olmaz derdim oluyormuş. Olunca herkes görecek aklına yaz bunu unutma.
Eski bir MSÜ öğrencisi olarak bunu aklıma yazıyorum hocam. Muhtemelen siz benden iyi biliyorsunuz. 🙂

Siyasi sebeplerden dolayı ülkesinden nefret edenler anında topuk diyenler bu tür düşünceler ile bizi bu duruma getiren insanlara benziyorlar. Ben doğduğum yeri büyüdüğüm şehri seviyorum burada yoksulluk çekmiş olabilirim ama burası benim topraklarim yani evim burda dostlarım burda ölülerim burda. Bu toprağı kaybetmek istemem birinin gelip benden zorla burayı almasina izin vermem öyle memleketim için ölürüm diyip kursun önüne atlama falan değil gayet stratejik birsekilde asker gibi disiplinle mücadele ederim

duruma bağlı aga. kimle,neden,nerede,ne zaman savaşacağımıza bağlı ama savaşı geçtim fırsatım olursa direk bu ülkeden topuk.

Ülkem, vatanım, toprağım için savaşırım bu ülkenin insanı için değil. Oranlardan belli olduğu üzere ,basıp gidecek çok insan var. İnşallah hiç bir zaman bunu düşünecek bir durum yaşamayız.

Ne düşünüyorsunuz beyler?
Anında topuk diyenlerin sayısı epey fazla, beyler sebeplerini de alalım özel değilse 😃
Türk Milliyetçisi Biriyim İktidarı Ne Kadar Sevmesemde Sonuç Olarak Vatanım Burası Benim İsterse Diktatör Olsun Başta İster En Solcusu Farketmez Her Türlü Vatan İçin Savaşırım Bu Vatan İçin Savaşmam Diyenlerde Tamamen Vatan Haindir Gözümde Siyaseti Bahane Sürüp Savaşmam Diyip Boş Yorumlara Gerek Yok Rte Başta Diye Mesela Yada Ekonomi Kötü Diye Vatana Sahip Çıkmicak Mıyız ? Bu Kaçarım Diyenlerin Suriyelilerden Farkı Yok Bence

100 sene önce birisi denedi başardı ama hala arkasından söven bir sürü insan var. Değer mi sizce bu apt*l insanlara

Geri