Neler Yeni

Uzaktan Eğitim, Uygulamalı Sınav!!??

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
Biz mi anlatamıyoruz sen mi anlamıyorsun?
Uzaktan eğitim yapılan sistemde nasıl yüz yüze sınav yapılabiliyor Allah aşkına bir düşün. Sınav günü virüs tatile gidiyor da hastalıksız mı geçiyoruz?
Ben iptal olsun veya ertelensin demiyorum. Sınav yapacağına önce yüz yüze eğitim görelim ondan sonra olalım sınavı. Benle beraber herkes (yan gelip yatanlar hariç) böyle düşünüyor.
Ha birde sözde sınavımızda 1 Kasım'a kadarki konular çıkacaktı. Almanca'dan 1 Ocak'a kadar işlediğimiz konulara kadar saydı hoca bunlar bunlar çıkacak diye. Sınav sorularında denetim yok bir şey yok. Şikayet etsem bir işe yaramayacak. Ben ne diyeyim şimdi.
aynı durum bende de var hocalar kafalarına göre konuları ayarlıyorlar gerçekten çok iyi yönetim :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Nasıl yapmayı planlıyorlar? Sanki arkada Google açmayacaz.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
açıyo boşunamı çalışıyoz sınava ?
başlıyo açılmıyo
Adamın ayı yanlış yazdığını söylemişsin ama daha "mı" soru ekini bile ayırmayı becerememizsin. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır

Toretto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Özgür Özgün
Şu durumda okulları açmak yanlış karar ancak mecburi olarak açma durumundalar ekonominin canlanması gerekli.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
ayrıca madem sınavlar kasım ayına kadar çıkıcak biraz denetleme yapsınlar hocalar kafalarına göre soruyor kimi ders anlatmıyor bile burda anladığım kadarıyla bu arkadaş fen lisesinde iyi tamam hoş ama tüm liseler eşit şartlarda değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu durumda okulları açmak yanlış karar ancak mecburi olarak açma durumundalar ekonominin canlanması gerekli.
ekonomi ile okulların ne alaksı var onun için esnafı desteklemek cafe ve restorantların KONTROLLÜ şekilde açılması lazım

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Kendin tam doğru yazmışsın zaten :D

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ayrıca madem sınavlar kasım ayına kadar çıkıcak biraz denetleme yapsınlar hocalar kafalarına göre soruyor kimi ders anlatmıyor bile burda anladığım kadarıyla bu arkadaş fen lisesinde iyi tamam hoş ama tüm liseler eşit şartlarda değil
Bizim matematikçi uçuyor mübarek. Tekrar anlat diyoruz, SS alın diyor.

Toretto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Özgür Özgün
Okullar açılacak ki o açılan yeme yerleri vs. daha hızlı hareketlensin.

Top Bottom