Uzaktan Eğitim, Uygulamalı Sınav!!??

Biz mi anlatamıyoruz sen mi anlamıyorsun?
Uzaktan eğitim yapılan sistemde nasıl yüz yüze sınav yapılabiliyor Allah aşkına bir düşün. Sınav günü virüs tatile gidiyor da hastalıksız mı geçiyoruz?
Ben iptal olsun veya ertelensin demiyorum. Sınav yapacağına önce yüz yüze eğitim görelim ondan sonra olalım sınavı. Benle beraber herkes (yan gelip yatanlar hariç) böyle düşünüyor.
Ha birde sözde sınavımızda 1 Kasım'a kadarki konular çıkacaktı. Almanca'dan 1 Ocak'a kadar işlediğimiz konulara kadar saydı hoca bunlar bunlar çıkacak diye. Sınav sorularında denetim yok bir şey yok. Şikayet etsem bir işe yaramayacak. Ben ne diyeyim şimdi.
aynı durum bende de var hocalar kafalarına göre konuları ayarlıyorlar gerçekten çok iyi yönetim :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Nasıl yapmayı planlıyorlar? Sanki arkada Google açmayacaz.

açıyo boşunamı çalışıyoz sınava ?
başlıyo açılmıyo
Adamın ayı yanlış yazdığını söylemişsin ama daha "mı" soru ekini bile ayırmayı becerememizsin. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır

Şu durumda okulları açmak yanlış karar ancak mecburi olarak açma durumundalar ekonominin canlanması gerekli.

ayrıca madem sınavlar kasım ayına kadar çıkıcak biraz denetleme yapsınlar hocalar kafalarına göre soruyor kimi ders anlatmıyor bile burda anladığım kadarıyla bu arkadaş fen lisesinde iyi tamam hoş ama tüm liseler eşit şartlarda değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu durumda okulları açmak yanlış karar ancak mecburi olarak açma durumundalar ekonominin canlanması gerekli.
ekonomi ile okulların ne alaksı var onun için esnafı desteklemek cafe ve restorantların KONTROLLÜ şekilde açılması lazım

aynen kardeşim daha ayı doğru yazamayan üye gelmiş burda konu açıyo boşsunuz çalışsaydınız biz boşunamı çalışıyoz bu zamanlarda sınava ? boş konu
Kendin tam doğru yazmışsın zaten :D

ayrıca madem sınavlar kasım ayına kadar çıkıcak biraz denetleme yapsınlar hocalar kafalarına göre soruyor kimi ders anlatmıyor bile burda anladığım kadarıyla bu arkadaş fen lisesinde iyi tamam hoş ama tüm liseler eşit şartlarda değil
Bizim matematikçi uçuyor mübarek. Tekrar anlat diyoruz, SS alın diyor.

Okullar açılacak ki o açılan yeme yerleri vs. daha hızlı hareketlensin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,333
Üyeler
184,617
Son üye
akanitro14
Geri