biLinch6 80+ Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 50 Reaksiyon skoru 26 22 Ekim 2020 #1 Yeni topladığım masaüstü bilgisayarımı açtım. Ethernet dışında wi-fi bağlantısı kuramıyorum. Nasıl bir yöntem uygulayabilirim?
Yeni topladığım masaüstü bilgisayarımı açtım. Ethernet dışında wi-fi bağlantısı kuramıyorum. Nasıl bir yöntem uygulayabilirim?
leroxy 80+ Platinum Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 13,347 En İyi Cevap 24 Reaksiyon skoru 17,943 22 Ekim 2020 #2 biLinch6 yazmış: Yeni topladığım masaüstü bilgisayarımı açtım. Ethernet dışında wi-fi bağlantısı kuramıyorum. Nasıl bir yöntem uygulayabilirim? Devamı için tıklayın... anakartında wifi desteği yoksa usb wifi adaptörü almadıysan wifi kartı almadıysan tek bağlantı çeşidi ethernet olur.
biLinch6 yazmış: Yeni topladığım masaüstü bilgisayarımı açtım. Ethernet dışında wi-fi bağlantısı kuramıyorum. Nasıl bir yöntem uygulayabilirim? Devamı için tıklayın... anakartında wifi desteği yoksa usb wifi adaptörü almadıysan wifi kartı almadıysan tek bağlantı çeşidi ethernet olur.
unkown Cezalı 80+ Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 196 Reaksiyon skoru 125 22 Ekim 2020 #3 Eğer wi-fi zorunluluğun yoksa kesinlikle etherneti tercih etmelisin...