Windows 11 güncelleme sonra ssd bozulması

naprosky

80+
Reaksiyon skoru
77
Arkadaşlar merhaba yeni hazır sistem aldım freedos şeklinde içine windows kurucam fakat windows 11 de ve windows 10 da en son sürümlerinde global bir sorun varmış ssd leri bozulan bir çok insanın yorumunu okudum bu durumda ne yapmam lazım windows 11 in eski sürümünü kullanın diyolar fakat kendi sitesinde güncel olan hatalı sürüm var ne yapmam lazım bu durumda bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Öyle 1 hafta kullandım beki 2 hafta bişe olmadı tabi olmacağı garantisi yok tavsiyem w10 kur ltsc sürümü 2021 microsoft düzeltip tekrar sorun yapar

Bana sorunlu güncelleme gelmiş ama haberden fark edip sürüm numarasına göre güncelleştirmeyi kaldırdım. Zaten eski sürümlerden birini kurup WUB programı ile istediğiniz zaman windows güncelleştirmelerini kapatıp açabilirsiniz.

Bana sorunlu güncelleme gelmiş ama haberden fark edip sürüm numarasına göre güncelleştirmeyi kaldırdım. Zaten eski sürümlerden birini kurup WUB programı ile istediğiniz zaman windows güncelleştirmelerini kapatıp açabilirsiniz.
Windows 11 i normal olarak kursam internet bağlantısı olmadan güncelleştirmeleri ayarlardan elle yapsam hatalı sürüm numaralarını bulup onları yüklemesem problem yaşarmıyım açıkçası eski sürümleri nerden bulup kucağımı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle 1 hafta kullandım beki 2 hafta bişe olmadı tabi olmacağı garantisi yok tavsiyem w10 kur ltsc sürümü 2021 microsoft düzeltip tekrar sorun yapar
Bu sürümü geçici süre kullansam bir problem olurmu araştırdığım kadarıyla yeni sistemlerde önermiyolarmış ne kadsr doğrudur bilmiyorum windows 11 düzelene kadar bu sürümü kullansam performans kaybı yaşarmıyım

Son düzenleme:
Windows 11 i normal olarak kursam internet bağlantısı olmadan güncelleştirmeleri ayarlardan elle yapsam hatalı sürüm numaralarını bulup onları yüklemesem problem yaşarmıyım açıkçası eski sürümleri nerden bulup kucağımı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sürümü geçici süre kullansam bir problem olurmu araştırdığım kadarıyla yeni sistemlerde önermiyolarmış ne kadsr doğrudur bilmiyorum windows 11 düzelene kadar bu sürümü kullansam performans kaybı yaşarmıyım
Hayır performans düşmez hatta arayüzde hız kazanırsın oyunda büyük artış olmaz 2 sene w10 kullan sonra formatını atarsın

bu sorun w10 da var mı?

güncellemeyi kaldırın techolay kanalında video var

güncellemeyi kaldırın techolay kanalında video var
Videoyu izledim fakat anlamadığım bir kısım var w11 en son sürümü kursam kurulum ekranında bu hatalı sürümüde otomatik olarak yükleyecek interneti bağlamadan kursam w11 i daha sonra ayarlardan elle kaldırabilirmiyim hatalı olan sürümleri

Bu tarz durumlarda güncellemeleri geçici olarak durdurabilirsiniz misal 1-2 hafta gibi zaten seçenek var. Seçim kendinize kalmış.
Yada isteyen benim gibi yapabilir sonsuza dek kafa rahat.
Gelen sorunlu güncellemeler defender güncellemesidir defenderi kapalı olanlar sorun olmaz açık olanlar sorun olabilir.
Önerebileceğim sistemler Win10-21H2 ve Win11 23H2

1755974611846.webp

Bu tarz durumlarda güncellemeleri geçici olarak durdurabilirsiniz misal 1-2 hafta gibi zaten seçenek var. Seçim kendinize kalmış.
Yada isteyen benim gibi yapabilir sonsuza dek kafa rahat.
Gelen sorunlu güncellemeler defender güncellemesidir defenderi kapalı olanlar sorun olmaz açık olanlar sorun olabilir.
Önerebileceğim sistemler Win10-21H2 ve Win11 23H2

Alıntıyı görüntüle
Windows 11 son sürümü internet olmadan flash bellek ile temiz kurulum yapsak windows uptade kısmından hataları sürücüleri yüklemesek problemi çözebilirmiyiz

Ya w10 kur geç işte w11 denildiği gibi uyy mük özelliği yok düz işletim sisteminin şişmiş hali

Bende kalkmıyor. Bu sorundan mi bilmem bende bazen ekran yenilenmiyor. Mesela forumdayım bir konuya tıkladım çok küçük bir pencere kadar görüntü normal akıyor aşağı iniyorum iniyor yukarı çıkıyor ama kalan kısmı donuk hala forum ana ekranı. Birkaç saniye sonra falan düzeliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri