Neler Yeni

Xbox mı PlayStation mı?

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur
Sen büyük ihtimal ps+ üyeliği alacaksın oradaki oyunlar seni baya uzun süre götürür
Ama mesela cdli alcam ps5 de bulunmayan eski oyunları diyelim onları oynayabiliyor muyum yoksa o oyunun ps5 için olanı olması lazım mı

forzabagimlisi

80+ Bronze
Ee yani o zaman x almakta mantıklı değil mi sonuçta yüksek FPS yüksek çözünürlük daha iyi olmaz mı ve ps5 alcak param varda en mantıklısı ps5 almak mı bide senin ig hesabına noldu yazacaktım kapanmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bilmiyorum PC de oynayınca bi samimi gelmiyor bana ve PC yi de televizyon hiç bağlayasım yok ya böyle televizyonumun yanında PS veya xbox konsolu görmekte hoş oluyor

Pc al pc

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur

CupOk

80+ Bronze
Ama mesela cdli alcam ps5 de bulunmayan eski oyunları diyelim onları oynayabiliyor muyum yoksa o oyunun ps5 için olanı olması lazım mı
eski nesil konsol cd leri ps5 de çalışmaz. CD nin tek artısı takas yapacağın arakadaş varsa takas yaparsın

forzabagimlisi

80+ Bronze
Yani sadece ps5 slim almak en mantıklısı

Zaten var söylemiştim PC den sıkılmıştım yazmıştım
Niye sıkıldın nesi sıkıcı geldi konsol sana sihirli bir dünya vermeyecek

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Erdem
Bayadır canım sıkılıyordu PC'den sıkılmıştım bayadır konsol oynamıyordum ve takip etmiyordum teyzeme gelince Xbox 360 ile tomb rider oynayınca aşırı sardı ve konsol olmaya karar verdim ama çok bilmediğim için karar veremiyorum aklımda 2. El konsol almak geliyor sizce öneriniz ne olur aklımda Xbox one x alasım var ama yeni oyunlar gelmiyor ve bir çok oyunda yok genel olarak ben tomb rider Battlefield call of duty ve bir çok hikayeli güzel oyun oynamak istiyorum saatlerce onu oynayam yani aklımda olanlar Xbox one x var ama yeni oyunlar içinde PlayStation 4 veya pro aklımdan geçiyor veya xbox series s/x de olabilir sizce ne yapmalıyım önerileriniz için şimdiden teşekkürler <3
xbox 9 nesil kol alın oyunlarınızıda steam den alın bitiyor iş ben böyle yaptım .

forzabagimlisi

80+ Bronze
valla aslında en mantıklısı o da konsol başka geliyor göze. Ps5 pro da alsan hala 30 fps açılan oyunlar var

Ps5 immortals of aveumu native 720p açıyor:D bence konsol devri ps4 ile bitti.

xbox 9 nesil kol alın oyunlarınızıda steam den alın bitiyor iş ben böyle yaptım .
9. Nesile gerek yok gamesir cyclone 2 daha iyi

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur
Onu yapmasını biliyorum da bilgisayar başında değil de televizyonun başında dev ekran puf koltuğum da oynamak sessizce daha rahat mutlu edici geliyor

koltukta oturup konsol rahatlığı istiyor okumadan yorum yazmayın
Sen nasıl bi harikasın yakupum

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Erdem
koltukta oturup konsol rahatlığı istiyor okumadan yorum yazmayın
:D tv ye bağlasın bitti .