İşin espirisinde oluyoruz genellikle fakat içten içe sonucundan memnun olmayan veya gelecek kaygısı yaşan arkadaşlarıma sesleniyorum. Sınav sistemi güzel değil, eğitim sistemi güzel değil biliyorum fakat bunların hiçbiri moral bozmaya değmez emin olun. Zaten gençliğimizi adam akıllı yaşayamadığımız bir ülkedeyiz, eğitim mi düşünelim ekonomi mi düşünelim derken bir baktık gençliğimiz bitmiş. En dandik motivasyon videosundaki belki tek haklı şey bu sınavın hayatınızın sonu olmayışı. Hayatınızı bir sınav belirliyorsa zaten o bir hayat değildir, siz hedefinize gayretle tutunun başarı zaten kaçınılmaz. Evet belki sizleri daha zor yoldan başarıya ulaştıracak hedeflerinize fakat bunların hiçbiri kendinizi üzmeye değmez gençliğimiz bitmişken bunun çözümü geleceğimizi de mi çöpe atmak?
Motivasyonunuz hiç tükenmesin şuanki durumdan memnun değilsek geleceği biz şekillendireceğiz, bizden sonrakiler de bize ana avrat sövmesin diye çalışacağız ülkemizin refah düzeyini arttıracağız. Son sözüm akrabalara, akraba mısınız akbaba mısınız lan dingolar gençleri bi rahat bırakın.