burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 598
Sıcaklık değerleri iyi gözüküyor. UV yapmak gerekir mi? Bilgili arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
Gayet iyi bence bu arada.Alıntıyı görüntüle
Sıcaklık değerleri iyi gözüküyor. UV yapmak gerekir mi? Bilgili arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
Uv gerekli mi peki?Gayet iyi bence bu arada.
testi bir kere açıp çektim. doğru ayarları söyleyebilirseniz tekrar yapabilirimTest hatalı.
5080 in 360 watt çekmesi lazım.
Ayrıca 1440 p çözünürlükte 290 küsür fps veriyor 5080 ler.
Ayrıca space tuşuna basıp tekrar basmışsın.
testi bir kere açıp çektim. doğru ayarları söyleyebilirseniz tekrar yapabilirim
ortam sıcaklığını bilmiyorum da kasa ve fanların da etkisi vardır diye düşünüyorumBuz gibi tutmuş kardeşim boşta bu sıcaklıkta çalışan kart gördüm neredeyse. Ortam sıcaklığı kaç derece
Hocam tam ekranda yapın bir de 1080 olsun çözünürlük 5 dakika yapsanız yeterli zaten hiçbir şeye dokunmayıntesti bir kere açıp çektim. doğru ayarları söyleyebilirseniz tekrar yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ortam sıcaklığını bilmiyorum da kasa ve fanların da etkisi vardır diye düşünüyorum
Hocam tam ekranda yapın bir de 1080 olsun çözünürlük 5 dakika yapsanız yeterli zaten hiçbir şeye dokunmayın
Fps neden bu kadar az peki kafama takıldı. Bf1 2k full ayarlarda da 140-180 arası fps alıyorum. Bundan önceki kart 6900 xtydi 250-280 arası veriyordu