Öneri Battlefield 6 alınır mı?

1-2 sene bekleyemem bf6 olmadan naparım ben diyorsan al ama ben beklemeyi tercih ederdim
Şu açıdan da düşünmek lazım bir kaç gün dışarı gidince zaten 3 bin tl param gidiyor.
Oynamak istiyorum evet ama BF6 olmadan ne yaparım değil mevzu. Ünideyim şu an 1 yıl sonra mezunum 1-2 yıl sonra restoran açmayı düşünüyorum, iş hayatına girdikten sonra çok oyun oynayamam diye düşünüyorum. Bu 1 yıl içinde güzel an yaşatsa yeter çünkü duo gireceğiz arkadaş satın aldı.

Ozaman al hocam para sorun değilse indirim kovalıyorum bende alıcam şuan 2042 ile mutluyuz🤣

Şu açıdan da düşünmek lazım bir kaç gün dışarı gidince zaten 3 bin tl param gidiyor.
Oynamak istiyorum evet ama BF6 olmadan ne yaparım değil mevzu. Ünideyim şu an 1 yıl sonra mezunum 1-2 yıl sonra restoran açmayı düşünüyorum, iş hayatına girdikten sonra çok oyun oynayamam diye düşünüyorum. Bu 1 yıl içinde güzel an yaşatsa yeter çünkü duo gireceğiz arkadaş satın aldı.
Al geç

Al hocam al hiç pişman olmazsın

Arkadaş varsa alın hocam.

Gaza gelme işi başarılı teşekkürler
İlk başlarda online de sıkıntı çekebilirsin çünkü kaos bir tık fazla ve adam görmek zor oluyor ama güncellemeler ile oyun daha çooook değişecek ilerde ve 28 inde galiba sezon gelicek belli bir süre sonra da battle royale mode gelecek

İlk gündü o, ea üzerinden alanlar oyuna giremiyordu ona nispeten söylenen bir laf. Şuan sıkıntı yok, aradaki 1300 tl koleksiyon için veririm diyorsanız siz bilirsiniz. 2600 TL'ye phantom edition'ı almıştım :D
Arkadaşın çok güzel bir steam kütüphanesi var . Koleksiyon cidden önemli bir şey. O kadar para verdikten sonra tüm oyunlarını bir ve kaliteli yerde toplanmasını istiyor insan. Mesela ben param olmasa da, sonra elime geçince yine gider steamden alırım dolar olması beni etkilemiyor

İlk başlarda online de sıkıntı çekebilirsin çünkü kaos bir tık fazla ve adam görmek zor oluyor ama güncellemeler ile oyun daha çooook değişecek ilerde ve 28 inde galiba sezon gelicek belli bir süre sonra da battle royale mode gelecek
Battle Royale getirirseler çok kötü hata yaparlar bence ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bf1 ne zaman indirime girer bende onu beklıyorum
Steam değilmiş ama bu Origin maalesef

Geri