🔥İndirim Strong 750w 80+ Bronze Beyaz Güç Kaynağı 1499TL

yani şu psuyu totalde belki 5-10kya toplayacağınız sisteme emanet edebilirsiniz, markalı ama dandik seviye psuyu 6 sene kullandım sıkıntı çıkarmadı fakat 50-60klık sistemi emanet edip de risk almaya gerek yok, en iyi şansla ramleri bile yaksanız fiyatları biliyorsunuz zaten.

Bu uygun fiyatlı PSU'lar beni de korkutuyor ikinci elden MSİ A650GF buldum 2K'ya onu aldım yan sisteme 3080/5600'le kullanıyorum bana mısın demiyor cihaz.

c4 konusunda Abdullah'a katılıyorum arkadaslar bende yıllardır evga filan alıyordum amazon us gönderim yaparken sonra ufak tefek markasız veya daha az bilinir şeyleri kullandım yan pclerde hatta mi3 pc vardı içinde sadece 350w psu'su vardı fakat kaliteliydi tabi onada gittim 1060 6gb taktım banamısın demedi 1070 1080 takanlarıda gördüm yurtdısında. tertemiz çalışıyordu yani sen a-tier üründe de yanma bozulma gibi evinizi tehlikeye atacak şeyler meydana gelebilir bunu unutmayın aldığınız ürüne her zaman bir göz gezdirin ışık cıkar kıvılcım olur bişey vs. ilk aldığınız elektronikleri gece açık bırakmayın ne olursa olsun önce gündüz saatlerinde kullanın hep, tedbiri elden bırakmayın kendinize dikkat edin

Son düzenleme:
Uçları da beyaz olsaymış keşke çok merak ediyorum içi nasıl. @Abdullah Hacıgül ya alıp test etsen ne güzel olur.

soğutucuları fiyat performans taş gibi ama psu işinde çok kumar firma alınmaz

Uçları da beyaz olsaymış keşke çok merak ediyorum içi nasıl. @Abdullah Hacıgül ya alıp test etsen ne güzel olur.
RM-P veyahut BST 550 gibidir muhtemelen. Platform bayağı eskidir. Yalnız elde varsa kullanılabilecek seviyedir.

1762617946024.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,298
Üyeler
190,724
Son üye
dogancandogan
Geri