Yardım 9070XT mi Alayım 5070 mi ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,205
Sistemimi topladım geriye ekran kartı kaldı sadece hemen almak istiyorum rtx5070 alsam nvidia olduğu için kafam rahat edecek daha önce hiç amd ekran kartı kullanmadım pek sıcak bakamıyorum ama 5070 den daha iyi olduğu için alasım geliyor sizce hangisini almalıyım ? 9070xt alırsam yazılımsal veya başka şeylerle uğraşmaktan korkuyorum

Sistemimi topladım geriye ekran kartı kaldı sadece hemen almak istiyorum rtx5070 alsam nvidia olduğu için kafam rahat edecek daha önce hiç amd ekran kartı kullanmadım pek sıcak bakamıyorum ama 5070 den daha iyi olduğu için alasım geliyor sizce hangisini almalıyım ? 9070xt alırsam yazılımsal veya başka şeylerle uğraşmaktan korkuyorum
Hocam 90 serisinde sorunlar düzeldi sorun yaşayan insanlar çok az 9070xt yapıştırın geçin

bende öyle düşünüyorum lakin 5070 ti fiyatları haddinden fazla ve 5070 parasına belkide daha ucuza 9070 xt bulabiliyorken 5070 almak hiç mantıklı degil

aradaki performans farkı çok fazla be hocam benim önerim 9070xt olur
Hocam evet fps farkı fazla da şimdi fazla diye sorunlarla karşılaşmak istemiyorum hani 30fps az olsun ama sorunsuz olsun yani 9070xt bilmiyorım :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende öyle düşünüyorum lakin 5070 ti fiyatları haddinden fazla ve 5070 parasına belkide daha ucuza 9070 xt bulabiliyorken 5070 almak hiç mantıklı degil
Peki en sorunsuz 9070xt modeli hangisi

Vatan gece indiirimi sürüyorsa 33bine 9070xt nitro çek.

Hocam evet fps farkı fazla da şimdi fazla diye sorunlarla karşılaşmak istemiyorum hani 30fps az olsun ama sorunsuz olsun yani 9070xt bilmiyorım :(

açık konuşucam amd den bukadar tırsıyorsanız nvdia alıp içiniz rahat oynamak sizin için daha iyi olucaktır
gördüğüm kadarıyla amd ye hiç güvenmiyorsunuz ve her han ya kart patlarsa korkusuyla oyun oynayamassınız diye tahmin ediyorum
en ucuz 5070 i alıp içinizi rahat ettirmeniz sizin için daha iyi olucaktır

• Beğen
Reaksiyonlar: yitu

bu seviye ekran kartlarında model fark etmez emin ol en ucuz hangisini bulabilirsen bütçene göre ben beyaz olduğu için pure düşünüyorum

açık konuşucam amd den bukadar tırsıyorsanız nvdia alıp içiniz rahat oynamak sizin için daha iyi olucaktır
gördüğüm kadarıyla amd ye hiç güvenmiyorsunuz ve her han ya kart patlarsa korkusuyla oyun oynayamassınız diye tahmin ediyorum
en ucuz 5070 i alıp içinizi rahat ettirmeniz sizin için daha iyi olucaktır
İçimi okudunuz yani evet sorunlar düzeldi deniyor ama hala güven vermiyor amd ekran kartları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,374
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri