bununla alakası varmıağ servilerini sıfırlama falan alakası varmı
daha acılmadı hat yok hala bende vodafone
?
Açılır illa ya15 pro bekliyorum turkcell açılmadı halen
ağ ayarlarını sfırlamayla alakası varmı kendi kendine acılıyomu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açılır illa ya
bende aynı aralıkta aldım yine sıfırlanır herhalde yeni yıla girdiğimiz içinbyler ben aralıtka aldım yani telefon kapanmadı hiç geçen hafta 120 gün süre bildirimi geldi benim yapmam gereken bi şey var mı? kalan süreyi mi kullanacağım yoksa ocakta benim sürede mi sıfırlanacak
eğer süre varken yılbaşına girdiğimize bu muhabbetlerle uğraşmayacaksak ben kalan 4 ayı yılın ortasında bekleyip devam edeceğim hazirandan eylüle kadar flnbende aynı aralıkta aldım yine sıfırlanır herhalde yeni yıla girdiğimiz için
imei nin açılmasının operatörle alakası yok diye biliyorum. tamamen btk ile alakalı. geçen sene şubat ayını bulmuştu benim hattın biri. bakalım bu sene ne zaman açılacak
edit: e devletten imei sorgulama kısmına girip bakabilirsiniz. hat takıp denemenize gerek yok.
Sim kartı takmadan yani açılıp açılmadığını öğrenemeyiz dimi?E-devletteki aynı etkiyi yapmıyor maalesef. Benimki kayıtlı. E devlette "Imei numarası kayıtlı" yazıyor ama başka numara takınca daha servis yok diyor. Bekliyoruz hala açılmasını.
s24u neden beğenmediniz acaba almayı düşünüyordum bende.Valla elden çıkarmaya çalışıyorum ben telefonu, hat takmadım. Aldım alası beğenemedim S24U' ı zaten.
Açılmazsa da kış boyunca çift telefon devam edicem, 2027 8. ayına kadar bir daha kafa ağrımasın tabi kullanım süreleri kısalmazsa.
Sim kartı takmadan yani açılıp açılmadığını öğrenemeyiz dimi?