❌İndirim Bitti! GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 28999TL

Gainward'ın bu modelleri giriş segment, çok iyi soğutma beklemiyoruz tabii. 80 derece aşırı risk teşkil etmese de görece yüksek dereceler. Undervolt yapılarak daha da iyileştirilebilir gibi duruyor.
hocam normalde kaç oluyor ortalama bazı arkadaşlar çok kötü diyor iade mi edeyim kalsın mı

Phyton modeli muhtemelen en sıcak çalışan 5070 modeli. Sesi fazla. Alacak arkadaşlar bunun bilincinde olsun. Heatsink alanı 2 fanlı giriş seviyelerinden bile daha küçük.

Phyton modeli muhtemelen en sıcak çalışan 5070 modeli. Sesi fazla. Alacak arkadaşlar bunun bilincinde olsun. Heatsink alanı 2 fanlı giriş seviyelerinden bile daha küçük.
hocam benim pny 80 derecede çalışıyor normal mi

hocam benim pny 80 derecede çalışıyor normal mi
Hocam çok değişkene (Oda sıcaklığı, kasa içi sıcaklık, hava akımı, fan curve, power limit vs.) bağlı o iş. Cihazdan tam performans alıyorsanız, fan seside tahamül edilebilecek düzeyde ise normaldir.

Hocam çok değişkene (Oda sıcaklığı, kasa içi sıcaklık, hava akımı, fan curve, power limit vs.) bağlı o iş. Cihazdan tam performans alıyorsanız, fan seside tahamül edilebilecek düzeyde ise normaldir.
hocam şimdi iade süresi geçerse sıcaklıktan dolayı değşim isteyebilir miyim

hocam şimdi iade süresi geçerse sıcaklıktan dolayı değşim isteyebilir miyim
İade değişim hep isteyebilirsiniz ama yaparlar mı onu bilemem. İade-değişim süreci de değişkenlere bağlı. Aldığınız yerin iade politikası, servis rapor vs.

hocam normalde kaç oluyor ortalama bazı arkadaşlar çok kötü diyor iade mi edeyim kalsın mı
Hiç oyunda denediniz mi, orada dereceler kaça çıkıyor? Odanın sıcaklığı, kasanın genel hava akışı, Windows'ta arkada çalışan uygulamalar bile etki edebiliyor bazen.

Hiç oyunda denediniz mi, orada dereceler kaça çıkıyor? Odanın sıcaklığı, kasanın genel hava akışı, Windows'ta arkada çalışan uygulamalar bile etki edebiliyor bazen.
oyunda denemedim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade değişim hep isteyebilirsiniz ama yaparlar mı onu bilemem. İade-değişim süreci de değişkenlere bağlı. Aldığınız yerin iade politikası, servis rapor vs.
incehesaspdan aldım hocam

hocam bende pny var 80 derece yüzde 68 fan 10 dk da normal mi furmark vk testi

hocam pny 5070 80 derece yüzde 68 fan 10 dk da furmark vk testi normal mi
bana biraz fazla geldi kasanın yan panelini açıp tekrar dene istersen sorun belki kasanın hava akışındandır.
1 ay önceki testim:
Ekran görüntüsü 2025-12-16 084846.webp

Son düzenleme:
Ucuz diye aldımda heatsinki 3 fana göre çok kötüymüş gerçekten. Yazın bulunduğum bölgede çok ısınır. Tekrardan iptal ettim.

bana biraz fazla geldi kasanın yan panelini açıp tekrar dene istersen sorun belki kasanın hava akışındandır.
1 ay önceki testim:
Alıntıyı görüntüle

Ucuz diye aldımda heatsinki 3 fana göre çok kötüymüş gerçekten. Yazın bulunduğum bölgede çok ısınır. Tekrardan iptal ettim.
hocam ben jelatini sökmedim iade edebilirim diye onadan sıcak olabilir mi

hocam iade ederim diye jelatinleri sökmemiştim ondan sıcaklık bu kadar olabilir mi yan paneli açtım 2 derece azaldı

hocam jelatin çıkınca iade olmuyor doğru mu

@konur43

Son düzenleme:
hocam ben jelatini sökmedim iade edebilirim diye onadan sıcak olabilir mi

hocam iade ederim diye jelatinleri sökmemiştim ondan sıcaklık bu kadar olabilir mi yan paneli açtım 2 derece azaldı

hocam jelatin çıkınca iade olmuyor doğru mu

@konur43
Biraz da şirketin kendi politikasına bağlı üstat, İncehesap'a daha önce ürün iade etmedim tam bilmiyorum. Yine de şansınızı deneyin isterseniz. 80 derece kart yandı, eyvah diyeceğimiz sıcaklıklar değil ama görece yüksek yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,656
Üyeler
187,544
Son üye
enrawl2312
Geri