🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

55 dolara premium almayı planlıyordum şu yaptıklarından sonra standardını bile almam. Ne zaman %50 indirime girerse çekerim artık. Rezil bir hareket.

Bekleyen bakiye ile bakışıyoruz şimdi...
Keşke oyun sepette olduğu zaman zam gelirse 1 gün falan eski fiyattan alma sansin olsa...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlık ya valla...

yükselmez dedim ama düşmezde dediğimden dolayı dip fiyat diyip aldım. İyi yapmış mıyım? 😀
Yani çok emin konuşup kendine bile güvenmeyip alman şaşırtıcı.
Ama senin için güzel bir deal diyebiliriz.
Keşke her sorana bu kadar emin demeseydin.

Yani çok emin konuşup kendine bile güvenmeyip alman şaşırtıcı.
Ama senin için güzel bir deal diyebiliriz.
Keşke her sorana bu kadar emin demeseydin.
Aslında kendime güvenmemek değil. Zaten bakiye hesapta vardı. Sağ üstte yazacağına oyunu alıyım dedim. Her ay 5 dolar atıyorum. Yarısı iade oluyor. Bu şekilde biriktiriyorum.

Emin konuşma nedenim forza 5 ile çok benzer bir fiyatlandırmaya sahip olmasıydı. Pek bi etkim olduğunu düşünmüyorum ama yinede bi özür dilemek isterim.

Aslında kendime güvenmemek değil. Zaten bakiye hesapta vardı. Sağ üstte yazacağına oyunu alıyım dedim. Her ay 5 dolar atıyorum. Yarısı iade oluyor. Bu şekilde biriktiriyorum.

Emin konuşma nedenim forza 5 ile çok benzer bir fiyatlandırmaya sahip olmasıydı. Pek bi etkim olduğunu düşünmüyorum ama yinede bi özür dilemek isterim.
Neyse hocam para yarısı iade oluyor dedin ya neresi ora sjsjsjsjsjsj.
Bari taktik ver de biraz para kasalim çıkana kadar.

Neyse hocam para yarısı iade oluyor dedin ya neresi ora sjsjsjsjsjsj.
Bari taktik ver de biraz para kasalim çıkana kadar.
Akbank’ın üniversiteli kampanyası hocam. Sitesinde tarih geçmiş gözüküyor fakat her yıl yenileniyor. Uygulamada 2 ocak 2027 şeklinde güncel. 5 dolar 220 tl falan tutuyor 100tl iade ediliyor. Chip para falan değil normal nakit iade.

Akbank’ın üniversiteli kampanyası hocam. Sitesinde tarih geçmiş gözüküyor fakat her yıl yenileniyor. Uygulamada 2 ocak 2027 şeklinde güncel. 5 dolar 220 tl falan tutuyor 100tl iade ediliyor. Chip para falan değil normal nakit iade.
Burdan da kaybettik.
Ben 26 yaşında bir yaşlıyım.

Bu özel fiyatlandırma nsjsjsjsjsjs.
Normali 70/90/120$
Yani bu fiyatlar kalır.
Hatta artabilir de :D
Daha çıkmadan zam yedi 49 dolar oldu ileride forza 5 sahiplerine ekstra indirim yaparak verirlerse o zaman alırım bu saatten sonra.

Daha çıkmadan zam yedi 49 dolar oldu ileride forza 5 sahiplerine ekstra indirim yaparak verirlerse o zaman alırım bu saatten sonra.
Olması gereken o aslında. Forza horizon 4 - 5 sahiplerine bir tık indirim yapmaları lazım.

Olması gereken o aslında. Forza horizon 4 - 5 sahiplerine bir tık indirim yapmaları lazım.
Forza 4 sahiplerine 5 i biraz daha indirimli vermişlerdi. Umarim yine yaparlar böyle bir indirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri