Uzun yazmak emek isteyeceğinden ve bu ara çok yoğun olduğumdan kısa keseceğim.
Ekim'in 7sinde sipariş verdim. Siparişten birkaç gün sonra teslimat tarihini 1 hafta ertelediler. Dedim o kadar olur. Zaten acil olsaydı "geç teslimat" ürünü almazdım.
Sonrasında destek talebi açtım siteden. Aramızdaki yazışmayı aynen atıyorum.
Cevap;
Halbuki ben özüre razıydım. Kusura bakmayın deselerdi yine de bekleyebilirdim. Bu saatten sonra bedava bir şey verseler almam. Çok ayıp bir şey yapılan...
Mahkeme falan bilmem de alın size bizzat deneyimimi attım. Karar yüce Türk milletinin.
Ekim'in 7sinde sipariş verdim. Siparişten birkaç gün sonra teslimat tarihini 1 hafta ertelediler. Dedim o kadar olur. Zaten acil olsaydı "geç teslimat" ürünü almazdım.
Sonrasında destek talebi açtım siteden. Aramızdaki yazışmayı aynen atıyorum.
Gelen cevap:Siparişim Aralık ayının ilk haftasında olacaktı. Sonra mail atıp 2.haftası yetişecek demiştiniz.
3.Haftasına girdik Aralığın. Ne zaman ulaşır acaba? Malum yılbaşı Noel derken iyice uzamasın.
Yazdığım cevap;Merhaba
İlgili ürünün avrupa dağıtımı ertelendi. Bu nedenle bu ürünü içeren siparişlerin teslimat süresi şubat ayı 1. haftası şeklinde planlandı. Dilerseniz iptal talebinizi iletebilir dilerseniz beklemeye devam edebilirsiniz.
Hocam siparişimi iptal edin. Zaten ikinci kez ertelediniz, ama şubat ayına kaldığını mail atmanızı beklerdim. Ben talep açtıktan sonra bir hafta falan olsa yine iyi 2 aylık ertelemeden bahsetmek hoş olmadı.
İyi çalışmalar.
Cevap;
16/12/2025 Zamanaşımı Sipariş İptal Edildi
Halbuki ben özüre razıydım. Kusura bakmayın deselerdi yine de bekleyebilirdim. Bu saatten sonra bedava bir şey verseler almam. Çok ayıp bir şey yapılan...
Mahkeme falan bilmem de alın size bizzat deneyimimi attım. Karar yüce Türk milletinin.