🔥İndirim Thermalright Wonder Vision 360 11.880,00 TL

Uzun yazmak emek isteyeceğinden ve bu ara çok yoğun olduğumdan kısa keseceğim.

Ekim'in 7sinde sipariş verdim. Siparişten birkaç gün sonra teslimat tarihini 1 hafta ertelediler. Dedim o kadar olur. Zaten acil olsaydı "geç teslimat" ürünü almazdım.

Sonrasında destek talebi açtım siteden. Aramızdaki yazışmayı aynen atıyorum.

Siparişim Aralık ayının ilk haftasında olacaktı. Sonra mail atıp 2.haftası yetişecek demiştiniz.
3.Haftasına girdik Aralığın. Ne zaman ulaşır acaba? Malum yılbaşı Noel derken iyice uzamasın.
Gelen cevap:
Merhaba
İlgili ürünün avrupa dağıtımı ertelendi. Bu nedenle bu ürünü içeren siparişlerin teslimat süresi şubat ayı 1. haftası şeklinde planlandı. Dilerseniz iptal talebinizi iletebilir dilerseniz beklemeye devam edebilirsiniz.
Yazdığım cevap;
Hocam siparişimi iptal edin. Zaten ikinci kez ertelediniz, ama şubat ayına kaldığını mail atmanızı beklerdim. Ben talep açtıktan sonra bir hafta falan olsa yine iyi 2 aylık ertelemeden bahsetmek hoş olmadı.
İyi çalışmalar.

Cevap;

16/12/2025 Zamanaşımı Sipariş İptal Edildi

Halbuki ben özüre razıydım. Kusura bakmayın deselerdi yine de bekleyebilirdim. Bu saatten sonra bedava bir şey verseler almam. Çok ayıp bir şey yapılan...

Mahkeme falan bilmem de alın size bizzat deneyimimi attım. Karar yüce Türk milletinin. :D

"GEÇ TESLİMAT" dediklerini demek ki "GEÇECEN O İŞİ" anlamında kullanmışlar.

Firmanın üstüne gitmeye gerek yok.

Soğutucuya bu parayı vereceksem işlemcim min 9800x3d falan olması lazım bence ama tabi zevk meselesi. Warframe pro almayı düşünüyorum kampanya falan derken 5-5.5k bandına getircem inşallah.
Öneri varsa başka bu fiyatlara 6 7 bandına lcd ekranlı tavsiye alabilirim
threadripper v.s olmadığı sürece bir soğutucuya bu kadar para vereceğimi sanmıyorum

Ben tek büyük ekran tercih ederim, üstüne o fanları da alırım jsjsj Bende o aio ya bakıyorum 1-2 aydır, ülkeye birisi resmi distribütör olarak sokarsa, değerlendireceğim.
Yakında görüşebiliriz ;)
jumbum hakkinda 1 tane olumlu yorum duymadim daha
Google yorumlarında var aslında
Normal bir durum mu bilmiyorum ama bir süredir MX-7 tahmini teslimatını inceliyorum 30 Mart'tan 6 Nisan'a kadar ilerlemiş. Böyle ne kadar ilerleyecek tahmin etmekte zor.

mx-7 ler hakkında en güncel bilgi şu şekildeymiş. 10 gün - 14 gün
Sadece 5 tane mesajın var, ve tüm mesajların yalnızca bu şirket hakkında sen bu şirketin ortağı veya sahibi misin? Çünkü öyle bir izlenim veriyorsun, adam dava dosyalarını buraya atmak zorunda mı ? Şikayetleri ve şirket tarafından iptal edilen siparişlerin ekran görüntüsü atmış daha ne olsun.
Nick name den anlaşılacağı üzere bu amaçla açılan hesap gibi değerlendirebilirsiniz. Bunu yazdıktan hemen sonra bu hesabında engellenme ihtimali çok yüksek çünkü forumdan uzaklaştırılma sebebi forumun sponsor olma zorunluluğu (yani bir nevi para isteme durumu)
Hocam müşterileriniz ile yakından ilgilenemiyorsanız forumda dava dosyası veya numarasını dilenmeye ne gerek var?

Lütfen önce şikayetvar, THH ve diğer forumlardaki imajınızı düzeltmeye çalışın. Markasınız siz.
Nedir bu müşteriye geç cevap verme, talep edileni sunamama? Ne kadar yoğun olabilirsiniz sanki ? Çocuk işi şunlar yani marka olarak nasıl yapamıyorsunuz aklım almıyor. İki cevap vereceksiniz. Hani alın beni, uzaktan ben yapayım ücretsiz hizmet size, maksimum yaptığınız depoyu veya tedariği sağlayan kişiyi arayıp "-stok var mı? , -yok." cevabı almak. Trendyol, Hepsiburada, Amazon üzerinden yaptığınız satışlarda bile gecikmeler yaşanıyor. 5 kişiyle falan mı dükkan açtınız ? Büyük satış yerlerinde iletişimsizliği anlıyorum ama siz büyük satış yeri de değilsiniz.

Madem organik bağınız var sahipleri ile, şu sorumsuzluğun önüne geçin. Kimse sorumlu bu konulardan, kesin maaşından bakın nasıl da pırpır gibi oradan oraya müşteri için çabalıyor.
Sinerji bile imajını toparladı, hiçbir şey imkansız değil yani.

Sizden fan aldım kasama (incehesap pahalı satıyor diye) ama bozulsa güvencem 0 gibi.

Neyse sorunu burada değil, içinizde arayınız. Konu burada tek müşterinin değil, sizin genel imajınız yarattığı problem. Forumlarda satış yerlerini sıralasak listenin altlarında kalırsınız.

Bunu düzeltmeden burada müşteri avcılığına çıkılması biraz komik oluyor.

@Jumbum hesabı da banlanmış etiketleyecektim de neden banlandığını da siz düşünün artık.
Yapıcı yorum teşekkürler. 5 değil 3 kişilik ekip.
Doğru söylüyor arkadaş jumbum güvenilir değil. Çok basit bir ürün olan termal macun sipariş etmiştim ve stoktaydı yani teslimat zamanı 1-2 gün içinde kargoda şeklindeydi. 4 iş günü geçti ve hala kargoya çıkmaması üzerine kendilerine ulaştım. Dedikleri şey ürün stokta değil sipariş edersek 1 ay beklersiniz dilerseniz başka bir macun gönderebiliriz dediler. Böyle saçmalık duymamıştım yani ben ulaşmasam kendilerine beni arayıp stokta yok efendim diyecekleri yoktu. Bir daha kalem bile almam oradan :)
İptal mi ettiniz bekliyor musunuz ?
Forumda bile tavırlar yerlerdeyken, satış sonrası müşterilere neler çektiriyorsunuzdur kim bilir.
O kadar da değildir ya!

AIO'lar sistemlerin en fazla arıza çıkarabilen bileşenlerinden biri olsa gerek. onlarca farklı markadan yüzlerce farklı pompa bozuldu, ses geliyor vs şikayetleri vardır arasanız. Böyle bir durumda da baş ağrıtma potansiyeli olan satıcılar ve web siteleriyle muhatap olmaktansa amazon vb. gibi yerlerden 3e 5e bakmadan alır, bir sorun olması durumunda baş ağrısı yaşamam.

Kısaca fiyat güzel, satıcı içe sinmiyor.

Yakında görüşebiliriz ;)

Nick name den anlaşılacağı üzere bu amaçla açılan hesap gibi değerlendirebilirsiniz. Bunu yazdıktan hemen sonra bu hesabında engellenme ihtimali çok yüksek çünkü forumdan uzaklaştırılma sebebi forumun sponsor olma zorunluluğu (yani bir nevi para isteme durumu)

O kadar da değildir ya!
O jumbum temsilcisi, ne zaman Phatenks kasaları gelir acaba?

Yakında görüşebiliriz ;)

O kadar da değildir ya!
İptal ettim tabii ki param geri yatırıldı.

@umutgulenoglu gaming gen tr ub 360 olan versiyonunu almıştık soğutması güzel ama yazılım çok zayıf panaroma yanyana koyunca kendi hafıza olayı yok direk eleniyor panaroma aşırı güzel ama onun fiyatları hak etmiyor malesef. lianli hydro gibi yan kablo bu tarz ürünleri bir çok anternatifi çıkıcak 1-2 sene içinde zaten fiyatlar düşer :D Alıntıyı görüntüle

Kendi hafıza olayı yok derken, CPU ve GPU kullanımı için dediniz değil mi?

Kendi hafıza olayı yok derken, CPU ve GPU kullanımı için dediniz değil mi?
programı açmassan ekran vermiyor :D ve kendi hafızası olmadığı için azda olsa işlemciye yükleniyor.
panaromada :D 4 core 2g ram 8gb rom mevcut :D
1771012193226.webp

PANORAMA'nın soğutması daha iyi diye inceleme okumuştum.
Bunun da ekranı Panorama'ya ona göre iyi.
Thermalright ın diğer versiyonu olan Turboyla pompasını ve fanı düzeltmişler.
Panorama SE'den iyi normal Panorama bilmiyoruz ama arada hayvansal fiyat farkı var ve değmez bu daha iyi.Ayrıca Asus Rog Ryuo SLC ile yarışıyor nerdeyse.Thermalright F/P olarak en iyi Curved Aio.

1771012370893.webp

Panorama SE'den iyi normal Panorama bilmiyoruz ama arada hayvansal fiyat farkı var ve değmez bu daha iyi.Ayrıca Asus Rog Ryuo SLC ile yarışıyor nerdeyse.Thermalright F/P olarak en iyi Curved Aio.

Alıntıyı görüntüle
Katılıyorum.. Uygulama olmadan ekran vermemesi çok da problem değil. FPS açısından bir sorun yaşatmadığını teyit ettim.

Firmanın cevap hakkını kullanması iyi olmuş. Yanlışlıkla falan alışveriş yapmayız artık burdan.

Kısa ve net bu siteden uzak durun. Ayrıca stokta olmayan ürünü de almayın bekleyin temin tarihinde stoklara girerse almak isteyen yine alır. Ama ürün 1 ay sonra gelecekse niye bir ay önceden paranızı veresiniz ki? Klasik parayı işletme taktiği.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,221
Üyeler
189,048
Son üye
Serhat Sarıkaya
Geri