bariz fark varmı aralarında17ye gec
120hz varbariz fark varmı aralarında
Ekran, batarya, kamera ve güncellik. Çift sayılı baz modeller hep mantıksız oluyor. 16 yerine 16e alsan çok bir kaybın olmaz hatta cebine para kalcağından mantıklı olur. Bence ya 16e ya da 17 al.bariz fark varmı aralarında
daha öncede görmüştüm 16e yi bi araştıracağım teşekkür ederim.Ekran, batarya, kamera ve güncellik. Çift sayılı baz modeller hep mantıksız oluyor. 16 yerine 16e alsan çok bir kaybın olmaz hatta cebine para kalcağından mantıklı olur. Bence ya 16e ya da 17 al.
düz model saçma bence tabi bütçe yoksa bir şey diyemem ama 16 yerine 16 pro bulabilirsen daha iyi olurArkadaşlar merhaba
İphone 13 ten 16 ya geçmeye değer mi sizce ufak tefek reelsler hazırlıyorum az da olsa kamera kalitesi önemli
pil tükeniyor , video filan çekiyorum bazen yetersiz kalıyorZaten 13 var sende ve dediğine göre çok ağır kullanmıyormuşsun, geçmeyi istemenin sebebi nedir?
gönül 16 pro istiyor ama pahalı malesefffdüz model saçma bence tabi bütçe yoksa bir şey diyemem ama 16 yerine 16 pro bulabilirsen daha iyi olur
şeytan diyor sal iphonu yapıştır bi s25 ultradeğmez 17 geç para bulunca