ADMİNLERE RİCA OLUNUR(2. EL FİYATLARI)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
var hocam ben böyle adamların ilanını şikayet ediyorum sonra açıklamayada sıfır fiyatından pahalıya satma diyorum 2-3 gün sonra ya fiyat düşüyor ya ilan kalkıyor
bunu topluca 100lerce kişi yaparsa işe yarar

onun için moderatörler ile iletişime geç yada forum destek üzerinden iletişime geç cevap gelir
burada bu başlığı büyüterek iletişime geçmeyi düşünüyorum biraz moderatörler kamuoyu oluştuğunu görsün

Hocam daha az önce kart sipariş ettim fiyatlara bakayım dedim , adam giriş seviyesi 3080 Tİ kartı 21K ya satıyor 4 yıllık kart garantisi bitmiş termal macunları eskimiş :D kesin mining geçmişide vardır allahtan 9060xt aldım :D

Hocam daha az önce kart sipariş ettim fiyatlara bakayım dedim , adam giriş seviyesi 3080 Tİ kartı 21K ya satıyor 4 yıllık kart garantisi bitmiş termal macunları eskimiş :D kesin mining geçmişide vardır allahtan 9060xt aldım :D
işte bu yüzden bir şeyler yapmamız lazım

bizim ülkemizde 2. el çok garip. ben bişe satarken ederini sıfır ve 2. el piyasasına bakarak belirliyorum hızlı satmak istiyosam daha makul bi fiyat giriyorum acelem yoksa ederini giriyorum. pazarlık etmeden alamıyo kimse. makul girdiğin fiyatı geç bedava vericem desen o zaman üste bi 5-10 ateşle diyecekler. 2. elde her şeyi takip etmiyorum ama benim için hobi keyif gibi arada letgo sahibinden de araba, telefon, pc bileşenleri, oyun konsolları falan takip ederim piyasaya hakim olmayı severim. dediğiniz gibi sıfırın üstünekoyanlar mı demezsin, şrana bi roket düşünce arabaynın fiyatına 200k ekleyen mi demezsin. kendini pazarlık edebiliyo sananlar var garip bi millet olduk iyice. ben malatayda yaşıyorum depremden sonra iyice battı burası 2. elde hiç nişe bulamıyosun. bulduğun da hint kumaşı misali oluyo
adam 2. el g6 360 hz satıyo 28.5k yazmış 2 gün önce 24k teklif gelmiş kabul etmemiş
ben 20kya satsam şükredecem kışın 4kya yükseltirken bu ne

Sıfır piyasasınada el atın oralarda da pahalıya satıyorlar onlarada çözüm bulun. Mesela hazır sistemler 2. El değil direk sitede satılanlar. Onlarıda uyarın yada eleştirin artık her neyse.

işte bu yüzden bir şeyler yapmamız lazım
Hocam buna biz bir şey yapamayız insanların zihniyeti kötü :D devletin el atması serbest piyasayı kaldırması lazım alıcı ile satıcı arasında dengeli bir kar marjı koyması lazım biz istediğimiz kadar duyarlılık yapalım payalşım yapalım fakat bu fırsatçılar halen orada olacak onlara kaba kuvvet lazıım yani devletin bir el atması lazım serbest piyasayı kaldıramsı lazım

adam 2. el g6 360 hz satıyo 28.5k yazmış 2 gün önce 24k teklif gelmiş kabul etmemiş
ben 20kya satsam şükredecem kışın 4kya yükseltirken bu ne
elimde fazladan 1tb gen4 m2 ssd vardı. 4-5 ay ps5 de kullandım o da doğru düzgün açmıyodum bile. konsolu satınca boşa düştü. baktım sıfıır 6k 4 e verdim hem benim için iyi bi fiyattı sonuçta 2200 e aldım hem de temiz mal ihtiyacı olan biri uyguna işini çözdü. ge.en arkadaşa ssd gerekti 500gb m2 ler 3500 den aşağı yok 2. elde. adama 3k ya ver alalım diyorum sen git o fiyata 256 al diyo. lan pazarlık et bi düzgün cevap ver.

Hocam buna biz bir şey yapamayız insanların zihniyeti kötü :D devletin el atması serbest piyasayı kaldırması lazım alıcı ile satıcı arasında dengeli bir kar marjı koyması lazım biz istediğimiz kadar duyarlılık yapalım payalşım yapalım fakat bu fırsatçılar halen orada olacak onlara kaba kuvvet lazıım yani devletin bir el atması lazım serbest piyasayı kaldıramsı lazım
Bu olursa aç kalırsın :)

devlet girerse çok daha kötü olur serbest piyasada alıcı almazsa fiyat zaten düşer

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,849
Üyeler
190,276
Son üye
slhahmet
Geri